Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam i dosada uživala i relaksirala se u ovom parku, samo ni za živu glavu ne postavljaj kamere, viđet ćeme babo.
Ko ce placati struju? Imacete osvjetljenje dok ne stigne prvi racun.
\'\'Gori lampa i u lampi banka, Dzevad nam je bolji nego majka.\'\'
Bravo, nacelnice...
Stvrano sam ponosna sto živim na ovoj opštini i što imam za načelnika Dževada Bečirevića! Svaka čast! Još jednom je pokazao da je najbolji!
Becirevic je jedan od rijetkih koji ispuni svoja predizborna obecanja! Svaka cast!
WWW.OBECANO-ISPUNJENO.BA
Žao mi je sto nemam priliku da zivim u Centru kad vidim ovakav pristup građanima,svaki dan nesto ucini
PONOS I DIKA NAŠE OPŠTINE!!! Najbolji načelnik!!!!!! BRAVO DŽEVADE!!! BRAVOOO!
Najbolji nacelnik u Kantonu...
Općina Centar zaista ulaže veliki trud i napore da svojim sugrađanima obezbijedi mjesto za uživanje, odmor i relaksaciju
Načelnik koje je uvijek radio u interesu građana za razliku od drugih, a to i nastavlja, zato i ima povjerenje grrađana, samo naprijed
Zavidim ljudima iz Centra na ovakvom nacelniku... Svaka cast!
A kada će vlasti grada Sarajeva ekshumirati i zaštititi tzv. Veliki Park, groblje na kojem su se Sarajlije 6 stoljeća ukopavale a od kad su ga komunjare pretvorile u park psi iskopavaju kosti i lobanje nekadašnjih sugrađana?