Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako napreduje njegovo gradilište na Baricama?Mašala,izgleda dobro.Za mandata će biti završeno a i Grakop d.o.o. će završiti sve poslove po Centru.Možda posle toga i neko drugi čvakne kakav općinski posao,valjda neće biti uslov kao Grakopu,zatrpavati vrtače po Baricama i zatezati placeve za Načelnika.DRŽAVA ZA ČOVJEKA.
Kada ce Becirovic obici osnovnu skolu na mjesnoj zajednici Sip koju je planirao davno graditi ili rijesiti saobracajni makar cvor na semoforu skretanja u Sipsku i novo naselje Bare gdje se stvaraju kolone do Ciglana......
ajte cobani na cobaniju