Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovi se takmiče ko ce imati komplikovaniju dijagnozu....
Da je to svjetski jezik broj 1 ili barem broj 5 ja bih rekao ok. U svijetu se vise prica na bosanskom nego na ruskom. Kakva ubleha jbte.
90% rodbine iz RS-a radi u Europi, koji voze VW i nose Adidas patike. Ali Rusija je naaaajbolja ....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Slazem se, Srbi su ionako zaostali neka se vrate u kameno doba. Preporucujem da kupe abakuse ionako ova sva tehnologija koja je primarno vezana za engleski jezik nije za njih. Gusle i opleti.
kujo, zamoli švabe i ostale iz EU da sve serbe protjeraju iz njemačke austrije, švice i da ih u rusiju prebace, pa stvarno ste vi serbi svi sa dijagnozom primitivis idiotis???
srbi su sami sebi najveći neprijatelji
svi idu naprjed samo srbi nazad
ja bi kao primarno svima u Genocidnoj tvorevini dao doznanja da njima na pasosima stoji BIH, i sto prije se osvijeste i dodju imalo pameti svina ce im biti bolje, ovako za sada zive na racun Federacije.
klasicna opajdara
Pa to je dobro i odmah oregovaraj sa Rusijom o zapošljavanju i možda da ih pitaš kakve im struke treba, da odmah obrazujete, šta ćete uliti engleski, njemački, francuski kad su vaše želje Rusija, ma odmah od iduće godine i to intenzivni. Dasvidanja.
opština u kojoj ima 16 učenika
Bravo načelnice, to će vas direktno odvesti pod Putinovu diktaturu.
Svako poznavanje nekog stranog jezika je pravo bogatsvo za pojedinca, al ovdje se dnevnopoliticko zutilo putinovih podguznih muha vidi iz aviona .
Kako si to skontala stvarno si se nadmasila
Slabo ova nacelnica napreduje na Dodikovoj ljestvici i nikako da se sa lokalnog popenje na visi nivo pa da bude eksponiranija jer to izgledom zasluzuje.
Političari iz RS kao da su izašli iz Alan Forda, od izgleda do ideja.
Pametna ideja to da uce ruski da omladina ostane jer ako znaju ruski nece se moci snaci u evropi pa eto ih nazad logicno
Treba i Korejski uvesti..
Ni ruski, ni engleski...nego kineski!
Vrlo mudro.Uz parizer i majonez mudar prijedlog...Oćenj horašo!!!