Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to pravi fakultet.Pravi fakultet je onaj u Travniku,Prijedoru,Ljusnoj kod Bos.Krupe,neki namjenski u B.Luci...Ti fakulteti su dali sve same genijalce,koji su redom diplomirali za 5-6 mjeseci,a doktorirali u periodu u kom ti još vrijedi registracija auta.I naravno,takvi genijalci su prepoznati od stranaka,pa su ih one stavile za premijere,ministre ili ih je narod svekoliko izabrao za prosipaju pamet iz zastupničkih klupa i to na svim nivoima vlasti.
Proslo je vrijeme kada su se poslovi dobivali radi diplome. Fakultet mozes zavrsiti ali znanje moras imati pored diplome.
Svi su ga vec zavrsili
Pišaj školu kad su ljudi opet bez posla.
Svako selo danas ima univerzitet, pih. Na sta nam je spalo ovo skolstvo.
Danas je sve degradirano, tako da mladima vise ni fakultet ne znaci uspjeh.... Ja sam morao zavrstiti 2x fakulteta da bih imao posao ovdje i kakvu takvu egzistenciju...
malo lopata i kramp i manje kukati kako nema posla , kod nas kaze"nema posla" ustvari je : "joj sta cu sad ,moram fizicki posao raditi a mama i tata su mi citav zivot govorili kako sam najpametniji i da cu garant biti inzinjer ili doktor kad porastem,, smrc, smrc"
Samo ponesite pare bit ce mjesta i kad ne bude.
Bola posteniji su sibicari na pijaci neg ovi sto prodaju maglu na univerzitetima.
Ja bio na prijemnom ispitu na pmf. Sve nam profa uradio zadatke na tabli