Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je narod sam jadan i izgubljen u vremenu i prostoru ko ovaj balkanski, onda se jadan nada nečemu od e-liiite bjelosvjetske.... a kad je ko e-liiiti hajra vidio? Tuđa ruka svrab ne češe.... Prema tome, sva ona priča: \" ne treba nama niko da nas uči miru\" može se objesit mačku o reop jer balkanski narodi očigledno nisu još evoluirali do stadija da sami postanu sposobni za stvaranje mira ..mira sa sobom i sa drugima oko sebe... pa je zato jedini mir na ovim prostorima ovaj deklarativno-konvencionalni po ovakvim skupovima.. ....nedostatak oružanog sukoba nije mir....to je samo nedostatak oružanih sukoba....
Pokušali su ubiti Bosnu. NO PASSARAN OVE NOĆI!
SAMO DA SE POKAKIM SVIM VLASNICIMA I ADMINIMA OVOG SRPSKOG, RASISTICKOG I ANTI BOSANSKO - BOSNJACKOG PORTALA ! Brisete komentare koji vam ne idu u korist ideologiji velikosrbizma !
Fino je vidjeti kako se sve religije slažu, tako trebamo i mi ljudi različitih religija.