Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH4EVER THIS SIZE (24%) !
ma jok ba Bildt, grijesis.. BiH biljezi najveci privredni rast i najveci drustveni dohodak po glavi stanovnika. stipu ti nas, imamo mi samo tako izgledamo da smo fukare. mi svoje dobro cuvamo ali ako kane kake sadake dobro i jest. po tome nas barem znaju u svijetu
Podijeli Carl Bildt \"Na zapadnom Balkanu samo BiH zaostaje\" @ZAHVALJUJUCI se tebi srbski vojvoda! BiH4EVER!
pa vi to sad kopirate u federaciji nad hrvatima!
KARAMO TI ZENU OOOOO GARANT SE VLAHINJA DOBRO STEMA CIM JE OVAJ OVAKO POLUDIO ZA VLASIMA
Zahvaljujuci tebi monstrume... Prica Plavsicka da si joj picu piolizao!! Biltu Biltu
J e b e . mater prvom, jer su cijeli vijek postojanja Srboslavije živjeli na grbači ostalih ko milicioneri, birokrate i vojska. U gradu gdje ih je bilo 1% svi zaposleni na državnim jaslama. Umri u svom otrovu Prvi, sad ti radi koji nisi to naučio u onom sistemu.
ebem li ti djete ono zuto svedsko ono retardirano treba crnca dovesti za cerku ..hahahahahah
kad jednog dana objesimo Bilta Carla bice to slava prava kad visila bude svinja bez morala ni pas to krme popišati neće urin svoj da uprljao ne bi ni muha na to govno sletit neće ugled svoj da oborila ne bi kolo oko vjesala svezat ce se iz bjela grla vikat ce glasovi vreli noge o pod stupat ce kao da grmi kao da gori nebeski svod cijeli i samo ce jedno pitanje ostati u zraku samo jedan nesporazum, nesuglasica mala dal smo trebali svinju bez morala možda na kolac ili raspelo il je bolje ovako dok visi mu smrdljivo truplo cijelo
Mora da ga je on Gebelsov unuk.
nije u 14. vec 15. vijeku! I mozes misliti da smo toliko zaostali da imamo i internet u 15. vijeku! Haahahahaha, papak jedan!
Ovo je najgore stvorenje u istoriji Svedske kopile od nacista dok su bili u Svedskoj pa nije ni cudo sto podrzava genocidnu tvorevinu.
Jeste gospodine Carl Bildt, a tu ima i vaših zasluga jednim dijelom. Ovdije u Bosni i Hercegovini vježbate neke modele koji nigdije u svjetu ne postoje. Kad pristupite rješavanju problema u Bosni i Hercegovini na pravi nacin i ispravite ono što je dosada pogrešno učinjeno tek tada će biti bolje.
Carlu Biltdu pusi kitu
@hahaha jehahhabem ti stahaharu