Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav vam je program meni ne trebate ja bi najvise volio da mogu ukinuti bht1,ftv i rtrs
tebi dosta da cartoon network
@OtokaBoy3 hahahahah bolji program imaju
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Bog nam pamet dao. U Hrvatskoj prvi testni digitalni signal pušten 2002. godine.
ne znajuuuu, ne znajuuuuuuuuuuu
montirat riblju kooooooooooost
Nisu se stigli spremiti od silne laži i propagande, neće Agicina marčetina u vaš džep, yebo sam vam materešinu
pa ja sye__bali lovu na nekakav referendum umjesto da su kupili opremu
RTRS je testirao digitalni signal još prije 5 godina, i zato je kažnjen sa 100.000 maraka.
Zasluzeno kaznjen, postoji neki red.
@Dado90 Postoji red. Kakav red? Postoji red da ja plaćam RTV pretplatu 90 maraka godišnje. Da slušam nekakve debile od komentatora. Da gledam usrane vijesti. Da slušam prepucavanja među političarima. Da mi zamrače kanal za vrijeme prvenstva. Da ne mogu pogledati film mlađi od 10 godina. Kakav red u pi*ku materinu??? I 5 godina nakon testiranja oni odluče da uvedu digitalni signal? Mami svojoj neka ga uvode.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Većina vas ne plaća RTV taksu, istina je da je program smeće, al nemaš pravo da se žališ sve dok ne budeš plaćo. Kad bi svi plaćali, a program i dalje bio škart e onda bi se smjeli žalit.
To je taj napredniji i bolji dio BiH .. zbog tog srbovanja i ovako usrana Federacija je bolja od RS-a, pa i i penzije su im manje, a čak i srbijanske firme bježe iz RS-a.. nikad narod da dođe pameti.. a ruka im pružena još uvijek nakon svega da živimo u BiH kao ravnopravni.
Ne vole ljudi napredak, to je čudo jedno...
Klix.ba dajte molim vas članak na ovu današnju izjavu gosp.Mektića o procesuiranju Izetbegovića, Čovića prije Dodika . Nešto mi niste ažurni , da li je potrebno pismeno se obratiti direktoru u vezi ove informacije.
ja iz čačka kad puste kod vas digitalnu,hvataću neke mudzahedinske kanale,barem se nadam.hvatam novi pazar a sarajevo i tuzla su blize.
"Ne ulazeći u razloge ovakvog zahtjeva " jeli ovdje iko vise normalan , pizda vam materina pickasta
gebelsovska televizija ... oni i digitala, nidje veze ... oni su za "cujte i pocujte, daje se na znanje" ...
Kad pocrkaju televizori iz prošlog vijeka čitat će se proglasi ko u doba Austrougarske
KLASIČNE IGRE POD NADZOROM UOBIČAJENO NAJOPASNIJIH ČETNIKA (BEOGRAĐANA) U SMISLU KAKO OMETATATI CIVILIZACIJSKI RAZVOJ BOSNE I HERCEGOVINE: Nešto slično su radili i za Slobodana Miloševića, a svrha je pripremanje terena za nove genocidne radnje: balkans.aljazeera.net/vijesti/digitalizacija-u-bih-zakasnila-gase-se-predajnici
Hi hi nije bolest sve sto boli hi hi
Jbga nije se stiglo pripremiti za kraj septembra od silne propagande za referendum. Ocigledno je da su svi resursi RTRS-a bili usmjereni prema tome.
Referendum, izbori...ipak RTRS neko i gleda za razliku od BHT koji je pred gašenjem već 5 godina i FTV koja je smiješna. Kao građanin RS, ja sam zadovoljan RTRSom, autorskim emisijama, obrazovnim programom i apsolutnim odstranjivanjem turbo folka i tih sranja. Ono jest malo previše mile u informativnim emisijama, ali realno niko to i ne puši. RTRS je opet primjer državne televizije. Objekat, oprema, pokrivenost, nije sva u BL poput federalnih madija za koje postoji samo Sarajevo.
zar nisu oni pustili digitalni sistem prije 2 godine