Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogli ste je bar okrenuti kako treba, debili smotani :(
Vjetrovito na Maglicu...
cuuuuuuuuuuuuj "SKRNAVE" crtajuci BOSANSKU zastavu VLASTITE drzave?? svasta !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Republike Srpske nema bez BiH, a ni BiH bez Republike Srpske. I tako će biti dok se drukčije ne dogovorimio. Ja tome nisam ni doprinio, niti sam tome odmogao, tako da je najkorektnije rekao predsjednik planinarskog društva "Zelengora", skupite se, popnite na Maglić i postavite obje zastave.
BRAVO !!!!!
BRAVOOOOOOOOOOOOOO ZIVIO GOVORNIK .............ZIVIO.ZIVIO PLANINARSKI SAVEZ PLANINARI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE. JA JADA I CEMERA BOZE
Vratite se i popravite tu stvar!
mozda RS nije drzava, mozda ni Fed nije drzava ali obje izdaju uvjerenja o drzavljanstvima. za zaposlene iz drugog entiteta ( citaj savezne drzave ) kazu da su nerezidenti. to je sve proizvod iste nacionalisticke politike i u Fed i u RS. uostalom, i to konacno treba priznat, jer je to ustavno uredjenje bih , i po tome i RS i Fed mogu kai i Vels i Skotska ili Irska imati svoje reprezentacije u fudbalu. BiH je osito savezna drzava sastavljena od RS i Fed kao i bivsa Yu. Obje ove republike imaju ocito odlike drzavnosti na svom teritoriju.
Koliko ja znam ili sam bar upućen , republika srpska nije DRŽAVA , znači ljudi su postavili državnu zastavu , pa u čemu je problem , znači ja postavim zastavu svog klana , grupe ili općine i sad mi treba biti krivo što neko postavi državnu zastavu , međunarodno priznate države BOSNE i HERCEGOVINE , a ne repubilke srpske!
Pritom da kažem da vandalizam ne opravdavam ,ali Maglić ima najviši vrh u Bosni i Hercegovini , a onima kojima to nije jasno , neka pitaju svoje "učitelje"
Neko opasno zeli da se mi bosanci osjecamo kao stranci u svojoj zemlji. Samo da nam jos pocnu naplacivati boravisnu taksu na teritoriji rs-a :)
haha čuj skrnave vela havle
zašto vi smrdi niste stavili zastavu BiH na Maglić da se drugi ne trude
Jel Maglić u BiH...nema BiH zastavu e pa Bake sa tom dvojicom kretena iz Preds***šta idi i postavi bem te u ta usta riđava, fuj, i šta da vam smeta jadovi ima da je imaaa svugdje jer ovo je BiH, kači šaharu ili ti ga šahovnicu i 4s gdje god hoćeš ali ova zastava MORA biti također -.- (važi za svu bosansku sotku et). Minusi otvoreni, izvolite....stoko XD
Na vrhu Maglica i treba da se vijori samo zastava Bosne i Hercegovine.
Taki i treba- to i jeste BiH !
ovo sigurno nisu uradile sarajlije..sarajlije su na bilborderima videle kako izgleda zastava BiH a ovi nacrtali naopako
"bilborderima"?
vratiće to srbi ne brinite ne diraj im trobojku
SKANDAL!
Svaka cast MOMCIMA..Genocidna obiljezja uvjek treba pod noge!!!Samo naprijed do konacne pobjede nad djikanima!!!!
naopako il ne,bosanske posrbice izdominirane :) aferim momci
Bolja bi poruka bila da su pored ove okacili drzavnu..a pored toga je jos i naopako postavili..budale