Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propalo je ovo društvo...
U Travniku ima mjesta za sve. Bujrum.
Nastavlja se hiperprodukcija nepriznatih zvanja i vani mnogih gotovo nevažećih diploma radi srušenih kriterija, a ovdje novih generacija nezaposlenih fakultetlija. Primjera radi kome trebaju kadrovi visoke zdravstvene škole koji dobivaju zvanje diplomiranih medicinskih sestara, od kojih se mnoge predstavljaju da su doktori ili koliko su vani priznati naši fakulteteti među kojima: pravni, FPN, pojedini odsjeci na Filozofiji. Fakultetei treba da budu u mjeri potreba domaće privrede.
manite se corava posla...na zanat pa vani
Bogu hvala ja upisah prošle, a očistih u junu ove. Sretno raji koja se upisuje. :))
Šta je prijemni? Istorija Turske?
Ako Elektrotehnicki ima 96 mjesta, zasto onda nisu otvorili konkurs?
Brucose hahahaha
Jasta nego ucite i upisujte faks. Treba nam obrazovanih ljudi. Samo kad ucite, ucite da naucite, a ne da polozite.
Najveca glupost je upisati fakultet pogotovo u bih ako nemas stelu... izbjegavati ekonomiju pravo nastavnicki i slicne... bolje zanata se drzite
Ubuduće će univerziteti tući ko neće da u piše u bilo kojem dijelu godine. MIslim da će se i kućni ljubimci moći upisivati kao studenti samo da se pveća upisnost. A posla ćete moći naći završetka studija ko da ste kućni ljubimac. Nabaci malo Fadil humanitarne, mediji naglase da se već godinama ne puca i BOG TE VESELIO, kućeš VIŠE stoko !!
gledaj studenata masal preko 40 godina
"...na Pravnom ima 317 mjesta za buduće brucoše..." O_O 317??? To na godini bude 500 brucosa na Pravnom? wtf...
Neki dan se vozim ja sa poznanikom kad mobitel: Karburator ti je specijlani moraš otvrnuti, a plovak je ispod udesno savjetuje on. Koga to savjetuješ pitam ja. Ma malog od ženine pozanice. RAdi kod jednog badže koji je uzeo pare da ga primi na pripravnički pa sad ga istjerava. Uobičajeno Bakirovo zapošljavanje, a ŠTA JE MALI PO STRUCI ? Magistar prava !! Ja zamal od šoka ne izazvah frontalni sudar. I nastavi on: SOim svim pravnih psolova i knjigovodstvu glavni zadatak mu je servisiranje auta !
Fabrike pilica
Sad se profesori bore da bude djece za upis, a do neki dan se bahatili