Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast! Alene brzo ozdravljenje!
batko je jedan od većih giganata koji su se rodili na tlu bosne i hercegovine. humanista sa velikim srcem, kad bi se naši političari ugledali na njega, bili bi u rangu država EU. nadam se da će alen ozdraviti! BITI SRCEM VEZAN, U TOME LEŽI SNAGA!
feliks sturm,svaka cast brate,osim sto si veliki sportista jos si veci covjek...
A da je dosao Torabi stadion bi bio prepun ukljucujuci i igraliste a ne znaju da bi i sebe izlijecili znajuci da drugima pomazes ali hele nejse
svaka cast treba ovo cesce odrzati ,nas je sest islo od kojih jedno dijete i djevojka kojima jeste bio slobodan ulaz al mi smo ipak kupili karte , dali bogdom sve ovo nije potrebno , Alenu zelim brzo ozdravljenje da se sto prije vrati i zapocne zivot pun sjaja
Ne lupaj kad ne znas o cemu lupas,samo jedna strana tribina je bila namjenjena za navijace i ona je bila krcata humanim sarajlijama.
sve mi je jasno al da neko dislajkuje komentar u kojem piše da se ovom djetetu želi brzo ozdravljenje to mi nikad neće biti jasno. bolesnici štreberski koji nikad nisu imali ni cure ni prijatelja pa po čitav dan bulje u računar.
Svaka im čast.
Evo snimak utakmice: http://youtu.be/ZnWYUJp0-aA :)
Neprocjenjivo je ono sta rade Batko&Company svaka cast i samo naprijed..
I Bosanci i Hercegovci , prijatelju moju...i Bosanci i Hercegovci, vjeruj mi.... Ja i moja porodica nismo Bošnjaci ( ali jesmo itekako Bosanci i HErcegovci) i nizašta ne bismo propustili da pomognemo ovom našem djetetu... svako dobro A.
Je li igro dzeko ?
@istina. Ti nisi normalan/a
@dundomaroje, xebo ti Enes Begovic familiju seljačku fuj.
ABD, abdomen
koje sranje od komike, al hajd ode lik na lijecenje, i dosta o ovome. Javi nam se Maslo kad te operišu.
@ istina hajd ne s..i Svaka cast Enesu Begovicu koji je odgodio gostovanje u Francuskoj i F.K.Sarajevu koji su trebali otici na pripreme a ostali su da odigraju utakmicu