Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve j.ebene pozajmice, pa nije UNSA tetka iz dijspore da posuđuješ pare od nje?! I to najviše na dva fakulteta koja su nepotrebna, "hiperproduktivna" kao rasadnik nepismenih oligofrena. Na jednom gospodari ekipa sa suprugom Hasana Čengića, drugi je samo ne visokoškolska ustanova, bez ikakve vizije ili adekvatnih profesora.
Pukli smo ko Grčka
Cestiti ljudi su iskrvarili za drzavu, a necasni je sada krcme!
Blago njima pa im firma daje pozajmicu, sto bi to bilo fino.
Bojim se da privatizacija nije rješenje. Imamo hiljade fakulteta, od Viteza i Travnika do puno većih lokacija na kojima se vukovi prokreiraju. Nude li bolji kvalitet studija od državnih univerziteta? Odgovor je samo jedan, ne. Jedino što oni neće ovako novac dijeliti za stanove - ako taj novac jeste za stambeno zbrinjavanje zaposlenih Univerziteta.
Nisu plate dosta.. Više izdvojili na 'pozajmice' nego što država izdvoji godišnje za pomoć sportu, a svi očekuju rezultate. Fuj uhljupi mamu vam seljačku.
jesu li svi vratili zajam
Mene zanima na koji period se to odnosi. Mozda pozajmice u zadnjih 15 godina. Znam budzete svih fakulteta i niko nema sanse da izdvoji ovaj iznos koji je naveden za FPN i Kriminalistiku u nekom kratkorocnom periodu.
unsa jedna od najvecih praonica u bosni
Pravni i Ekonomski fakultet treba zatvoriti, a i ostale koji prizvode ko na traci, ostaviti samo one koje nam trebaju!!
za sve ima samo za studente nema
platit će studenti