Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super za nase malisane!
„Ovdje je bilo devastirano sklonište, u prvoj fazi sanirali smo plohu, uradili hidroizolaciju kako bi bila upotrebljiva za druge sadržaje, nakon čega se ušlo u drugu fazu postavljanja mobilijara za dječije igralište i ograde“, kazao je načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić. . . . tI nisi imao pojma da ovo sklonište postoji, a kamoli da si ti dao neku inicijativu ili uradio nešto. Najlakše se kititi tuđim perjem Čijim ? Znaš ti dobro !
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210000610311411&set=p.10210000610311411&type=3 Evo , pa ko hoće nek vidi kako SDA laže građane. Ko neće, nek i dalje bude slijep i glup !
@Prljavi_Hare Čovjek je 100% RVI, pet puta ranjavan u ratu, dok je tvoj Efendic i ostali sda kriminalci bacao drkicu u podrumu, zato ti ne stoji konstatacija. A i ne poznaješ čovjeka. MORA DA SI I TI UHLJEBLJENI SDA OVAN .
fino, ako bagra ne uništi, a hoće garant
Haj VI nama od tolikog mmf-a i para Vratite golove na igralištima : Dobrinja 5,Dobrinja 2,Dobrinja 3 ,
@otokaboy kada ćeš? hahaha
Predobro uradjeno,samo da ga klosari ne uniste ..
Jel ovo boje LGBT (citaj pederske) populacije djeci uvaljujete,sram vas bilo nacelnice (citaj SDA)...