Nasilnici su osobe svih profesija
0
Na svakih 15 minuta u BiH zlostavljana jedna žena
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzno je to. A u istoj mjeri tuzno i neshvatljivo, da mnoge cure, pa i udate zene, samar muza tumace kao znak ljubavi. Meni to u glavu ne ide. Licno sam gledao, kad je mangup curi spucao samar i oborio je sa stolice. Mi ustali da pomognemo, kad ona nasmijana kaze, ma pusti, voli me ludo, pa je ljubomoran. Oh zemljo, otvori se.
Jeste li znali da je gledanje u zenu kada to ona ne zeli po feministickoj politici klasificirano kao zlostavljanje? Znaci, svaki put kada je neki luzer slucajno pogleda a ona umisli da hoce da je natakari, to je u Americi povod za tuzbu. Prevedimo tu zensku de.bilnu logiku na muskarce i dobit cemo statistiku da je svake minute u prosjeku jedan muskarac zlostavljan finansijski od neke zene.
Da li se može smatrati zlostavljanjem moje insistiranje samo na jednoj pozi u seksu sa mamom Zelenog Zuba. Njeni par ekselans guzovi prosto provociraju tu pozu.
@uu Iz koje si ti cerge onda ili si iz begovske familije sto samo bijelo vucete na nos...sreca pa si sa brda sisla da se SANDZAKLIJA ne mora na brdo popeti...vjerovatno ti tvoj muz ne smije da pisne kod kuce jer radis u mesnici na trznici i jaca si od njega...ma dosta mi je vas urbanih udavaca sto umiru od gladi i kukaju da im niko i nista ne valja...uaaaa brkate ribe
TRENUTNO SMO JA I MOJI 16 PRIJATELJA ZAROBLJENI U IRAKU , TACNIJE U KURDISTANU GRADU ERBILU...NEDAJU NAM PASOSE , NI HRANU,NI PARE ZA RAD SUTRA NAM ISTICU TURISTICKE VIZE MORAMO IZACI IZ ZEMLJE INACE CEMO U ZATVOR...GLEDAJTE KAKO DA NAM POMOGNETE...NA BILO KOJI NACIN ,BuGARI U KAMPU SU MI POZAJMILI LAP TOP NE ZNAM HOCU LI MOCI VISE DOCI DO INTERNETA EVOMOJ BROJ...009647508296895
TRENUTNO SMO JA I MOJI 16 PRIJATELJA ZAROBLJENI U IRAKU , TACNIJE U KURDISTANU GRADU ERBILU...NEDAJU NAM PASOSE , NI HRANU,NI PARE ZA RAD SUTRA NAM ISTICU TURISTICKE VIZE MORAMO IZACI IZ ZEMLJE INACE CEMO U ZATVOR...GLEDAJTE KAKO DA NAM POMOGNETE...NA BILO KOJI NACIN ,BuGARI U KAMPU SU MI POZAJMILI LAP TOP NE ZNAM HOCU LI MOCI VISE DOCI DO INTERNETA EVOMOJ BROJ...009647508296895
@uu ne seri molim te ... lupas gluposti
Ja ne ulazim u ovu statistiku. Ja žegam guzove mami Zelenog Zuba uz njen pristanak.
Srpskim zenama je specijalitet ub*iti muza sjekirom pa ga zapaliti.......
Ne sumnjam da je tako. Kako ja mogu vidjeti i cuti, to su uglavnom SANDZAKLIJE, koji zlostavljaju svoje zene, a one jadnice citav zivot kriju, jer im manijaci prijete da ce im pobiti citavu familiju ako kazu, imam jednog takvog u familiji, nazalost. U inostranstvu zive ko jade, muce zene i djecu, a trose samo za najnuznije, kako bi se kuce pravile po sarajevskim brdima, a u bankama odavno u crvenom i velikim minusima. Jadne zene najvise stradaju kad dodju dole u Sarajevo, jer pare brzo nestanu, pa po zeninim bubrezima dok cijela CERGA mirno posmatra. To bi trebalo samo po kratkom postupku.
mene arduana stalno salom davi
pa štaaaa? sve vas treba zlostavljat, i žene i muške, samo djecu i starije pustit na miru ubrizgat što više adrenalina u one specijalce da budu ludi k\'o pitbullovi i pustit ih na ulice, i nikad više neće bit kriminala, ni u porodici ni na ulici!!!!!
U Spaniji Je jos gore, svakih pet minuta, ALI POSTO SU VECINOM KATOLICI O TOME NEMA PREVISE INFORMACIJA...!!! Zalosno je da su zene u danasnjem vremenu zrtve...!!!
Svakih 15 minuta jednom muškarcu zafali sendvič.
uh koliko ima 15 u jednom danu, jadna ta jedna zena
nek ne prijavljuju i smanjit ce se broj