Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi na anketi portala Klix.ba na pitanje \"Kako ćete se izjasniti na popisu stanovništva?\" odgovaraju kao Bosanac i Hercegovac/Bosanka i Hercegovka, ne bi li zbunili Bošnjake i podstakli ih da se izjasne kao Ostali. Pogledajte procenat onih koji će se izjasniti kao Srbi i biti će vam sve jasno. Ideja Velike Srbije nije umrla, još se ona vodi samo ovaj put ne oružjem već nekim drugim prljavim radnjama.
JBT, pa ko pobi sve ljude u Sarajevu? Čija sam ja granatiranja preživljavao? Mora da mi se ucinulo, kakva agresija, ma oni su samo pomagali UN-u da dopremi pomoć u enklave, a mi smo sami po sebi pucali. Nevjerovatno kako ti se nakon toliko godina prosvjetli.
MultietniĆni Klix može nam Kliknut na k*rac, Bijednici svoje brljotine neka si gurnu u b*lju.