Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... postoji videodokumentacija iz koje se jasno vidi da Niko Jurić potčinjenim policajcima izdaje naredbu: \"Evo ide vojska, nemoj da bi neko koji metak opalio\"... Tako je i Karadzic govorio na brdu iznad SA; nemoj da bi neko koji metak opalio! I oni ga poslusali. Rokali su samo iz topova
svaka čast gospodine Jurišiću. Vaše srce treba biti uzor svima
Jedan metak i nije bio ..... Rafali su nešto sasvim drugo ...
Tako se brani na sudu,časno i pošteno,a srpski\"eroji\"po sumama i gorama :D Ilija će NA BEOGRADSKOM SUDU(susjedi Srbi pročitajte ovo 2x) dokazati svoju nevinost a tesku srpsku propagandu o tuzlanskoj koloni unistiti za sva vremena i to NA SUDU U BEOGRADU. Ilija nije morao ići na novo suđenje ali eto čovjek vjeruje u pravdu. Jedno je sigurno na izricanju presude neće prisustvovati,nije lud,od srbijanskih koljača nitko nije siguran
Ovakvi procesi su samo pokazatelj da Srbija još uvijek ima želju da dominira na ovom prostoru..Nažalost, naša vlast im to omogućava. Žao mi je što se hrvatski čelnici nisu ranije uključili u ovaj spor i oslobodili Jurišića gnjavaže za sva vremena.
Nevin je kao dvadesetogodisnja kelnerica
Bruka i sramota da su naše vlasti dopustile da se uopće nastavlja ovaj smiješni proces. Bravo ZLOja, Država za kvislinga i udbaša! NE DAJ SE ILIJA!!!