Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JELI OVO ONAJ ŠTO SAM SEBE NAPADA PA LAŽNO PRIJAVLJUJE DA GA NEKO ŽELI UBITI. GALIJAŠEVIĆEV I KEBIN PULEN...
Dzinhodza
Da to je onaj hodza nakon sto mu je islamska zajednica pih objasnila neke stvari kako i sta treba da govori.
Smradu jedan!!!!! Nemoze mene niko nagovoriti na nesto ako ja necu. I ako je Bosnic nekoga "savjetovo" da ide u djihad, nije ga puskom tjerao. Danas nemozes dijete od 10 god na nesto nagovoriti ako nece. LAZOV i jos tz. Hodza
A u ostalom ovaj "hodza" mi dijeluje koda je popio flasu sljive.........
IDI SVOM VOJVODI RADOJICI PREDATI RAPORT PA ONDA KOD SVOJI CETNIKA
NABIJAM JA TAJ SUD U KOJEM VAKI LAZOV MORE DA SVJEDOCI U DEJTONU JE I TO MOGUCE JEBOMU AMBASADOR MATER KOJIGAJE POSJETIO U KRAJINI SE SVE ZNA IDI SIJAMA SVOJIMA U IRAN
OVOJE HODZA ZVANI KAMIKAZA SAMO NAPADAJUCI ZA DOLARE RADOCINCEVE SAM SE BOVO I TO UVJEK U RAME HAHAHAA KAKO NISI U SRCE MAJKUTI KOOLIKOSI BRAKOVA UNISTIO VRACARU JEDAN.
Naravno osuditi odlakse bilo gdje na ratišta , naravno i u Ukrajinu.Mi Bošnjaci pogotovu tamo gdje idu pojedini naši sunarodnjaci, u bratoubilačke ratove muslimana, to osuditi, zabraniti, neka omladina uči, školuje se, pokušava šta korisno raditi, a ne u bratoubilački rat, gdje ubija musliman muslimana pa u džehennem direktno. Srbi - pravoslavni i Hrvati - katolici, sa svojim ekstremima da se obračunaju... A ovakvim „pametnjakovićima“ poput B, Bosnića reči da smo mi pripadnici maturidijsko/eššerihijske akide i hanefijskog mezheba 6 stoljeća i da nas wehabije ne trebaju učiti islamu. I da konačno IVZ BIH, preuzme preventivu i pozabavi se selefijskim zlom u džamijama, da budu aktivniji a ne da im „selefije“ umjesto njih , čine „dawu“ i vode tribine o svome, kvazipogledu na islam !!!
Allah ponizi baliju čamparu na ovom i na onom svijetu i iskušaj ga najtežim iskušenjima. Amin.
Paščad!!!
BORITI SE, BORITI I NIKADA NEPESTATI SVE DOK SE NE ISTRIJEBI I POSLJEDNJI VEHABIJA IZ OVE NAM MILE I LIJEPE ZEMLJE SRBA, HRVATA, MUSLIMANA I DRUGIH. DAKLE SVE NA SVIJETU UČINITI, NE ŽALITI NI TRUD NI VRIJEME PA DA TRAJE 300 GODINA (NE DAO BOG DA SE TAKO ODUŽI) ALI PO SVAKU CIJENU, NE BIRATI NI SREDSTVA NI NAČIN VEHABIJE MARŠ IZ OVE ZEMLJE.
Poserem ti se u usta balijska odnosno vlaška!
ovo pseto sam sebe laže i ubjedi i nije fakat lik sam sebi sposoban da posvjedoči nešto a kamoli nekome drugome. hebo sam sebi majku koja ga okoti
Jest smrad ali nije mati kriva......
LJUDI,ovaj hodza je dzubre dno dna,nagovaro komsiju da pred vrata sebi baci tri one velke crvene petarde,i zvali policiju,prijavili teroristicki napad(eksplozivnom napravom)kad su dosli na uvidjaj nidje tragova nikaki,..to zna cijela trnova.sto mediji ne pisu o tome???
Ko podrzava Bosnica da bog da mu djete poslao u Siriju. Posteno?,,, Il je dobar samo kad salje/nagovara tudju djecu?
Pa vidis tebe nemoze nagovoriti. I neznam sto se ljutis onda.... A ko hoce da ide treba mu i kartu platiti.... Mene nemoze niko na nesto nagovoriti ako JA necu i tacka.... Ako cemo realno
505 Buzim...mozda nije tebe, a prepostavljam kad imas takav nik da si i bio u buzimskoj....pa znas sta je rat, ko i ja....nas ne moze nagovoriti....al sta s ovom djecurlijom koja ne zna rastavit kalasa?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Niti je kriv Bilal niti efendija.Kriv je onaj najvise ko je ovakve radikaliste i uveo u ovu zemlju a to se zna ko ih je ovdje doveo jos za vrijeme rata.
Bilal nije kriv jer vodi djecu na strana ratišta da ginu za tudje ideale? Tugo moja...
Ko?....Ako imas dovoljno godina vjerovatno i odgovorim na tvoj komentar...nako posteno...po narodski sto kazu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
{²+²}=4+47=51%..za BiH federaciju..! https://www.youtube.com/watch?v=QPJVF-w0We8
Selvedin Beganovic izgleda kao posten i dobar covjek, a Bilal Bosnic izgleda kao poremeceni, mentalno retardirani magarac. Cak i da ne znam nista o njima, veoma bih lako uskladio njihove fotografije sa njihovim djelima.
Covjek koji se u ovo vrijeme popularnog saudijskog islama u Bosni zalaze za onaj tradicionalniji, umjereniji, ne mora da izmislja napade na sebe. Kamo srece da mora.
Svjedok koji je inace poznat po istini i iskrenosti....