Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA nastavlja sa blokadama, to jedino i znaju raditi
ovi iz SDA izgleda nemogu nikako prihvatiti politicki poraz, pa nastavljaju sa ucjenama i blokadama
Ovo je ohrabrujuća vijest,svojim \"RADOM\"Fedaraciju su doveli do potpunog bankrota,zato je bolje da se ne sastaju,siguran sam da je to manja šteta!
Posten ovaj Dzaferovic. Prvo ga SDP optuzuje da je kriminalac, SDA ga brani. Sada ga SDA hoce smijeniti, a SDP ga brani. Mora da je covjek posten :) Bezbeli se dokazao kao vanserijska \"postenjacina\" dok ga Neka hoce u svojoj ekipi. Bas k\'o Ibro Berilo iz Trnova. Do juce najveci kriminalac, danas SDP-ov nacelnik... :)
Saradnica ratnih zločinaca SDA nastavlja sa rušenjem države!
da li ce se neko u ovoj drzavi poceti baviti istragom protiv Lijanovica i njivo stranke Kradom za Boljitak. Pa oni su ovoj drzavi na razne nacine duzni vise desetina miliona EURA.
Pa zar ne vidite da je to jubilarni ,,69,, polozaj . . .VOZDRA HERZOG SA KARAOTOKA
je lijanovicu juce otpiala dug sta mislite zasto
hrvati kulturno razvaljuju federaciju
Gospodo, (dena,kale,kugla,sandro,miki,ja,Pita,marker,skala,Mahalusa,summer,denis i...) vaš miljenik Nikšić potpisao je fiskalni okvir kojim se budžet BiH vraća na 2008. godinu i takav treba da bude do 2015. godine. To je potez za (od)umiranje države. Drugo, pitam se šta vi radite i koliki je vaš doprinos opštini, kantonu, entitetu i državi BiH ? Istina najviše zaboli - vjerujte mi i da ste mi zdravi i veseli !
ga ne želi vidjeti nakon dvije godine na vlasti, nije Nikšić, iz SDP a je, KO JE? Kada se još nešto slično desilo u Federalnoj valdi dok je SDA bila nosilac vlasti. Nikad , naravno jer se ne bavi ISPADIMA poput ovih nasilnika i tumača zakona kako niima odgovara. Netreba nam budžet Nikšiću .EBO te DŽaferović
ŠTO ĆE DOLAZITI KAD PRIMAJU I DNEVNICE I DODATKE (DNEVNO 450KM) DOLAZILI ILI NE ! ? ŠTO ĆE DOLAZITI KAD PRIMAJU I DNEVNICE I DODATKE (DNEVNO 450KM) DOLAZILI ILI NE ! ? ŠTO ĆE DOLAZITI KAD PRIMAJU I DNEVNICE I DODATKE (DNEVNO 450KM) DOLAZILI ILI NE ! ?
Dolje BiH!
kakav sda,pa nije ona kriva za ovako stanje,pa sdp je kriv.on je sve zakuhao.pa prvi su usli u koaliciju sa sda,pa ih odhebali pa onda sa fahrom covicem i dodikom za koje su prije tvrdili da nikad nece sa njima te izabrali manje zlo sda,da bi kasnije izabrali vece zlo.a na kraju se ispostavilo da je najvece zlo sam sdp sa svojim diktatorom lagumdzijom
Eto sad islamofašisti Zlajogluu. Njegova je bila ideja da se iz vlasti izbaci čitav jedan narod, a u nju dovedu atentatori i pljačkaši Lojanovići i štovatelji Pavelića iz HSP (Hrvatska stranka poturica).
cuj ive sljepca i glu pana. pa pored zelenih nisu dosli ni karirani
Haspi Fajrudineeee!! Sve su to Sanaderi samo u zelenom...Hapsi bolan šta čekaš!!!