Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine Željko, jeste li to vi?
Lahko bi mi da nas je.be samo Željko, jebu nas sa svih strana, jarane moj...što je najgore i tebe je.bu a i ne osjećaš i pored svega toga mržnja će te uništiti...
TAKOJE JARANCE MOA NAJ DRAŽA...NEČU7 DOZVOLITI DAMI DAN KVARE VAKI LICJEMERI😂😂😂 LJUBI HALČO
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Željko Cvijanović i Duško Majkić, dva najljepša cvjetića RS-a
Ja mislim da se Željku i Dušanku digne, kad vide Pandurevićku 😂😂😂
Ustavni polozaj jedina tacka, obicni smrtnici neka zive od svjeze have i nacionalizma, gdje plan zaposljavanja, ekonomski oporavak, to izgleda nikog ne zanima, tako nam i treba kad smo ovce.
"...predstavnici u zajedničkim institucijama BiH." MOLIM KLIX DA U VIJESTIMA NE PIŠE "ZAJEDNIČKE INSTITUCIJE", JER TAKVE INSTITUCIJE U OVOJ DRŽAVI NE POSTOJE. JEDINO JE ISPRAVNO I KOREKTNO NAPISATI "DRŽAVNE INSTITUCIJE ILI "INSTITUCIJE DRŽAVE BIH" ILI "INSTITUCIJE BIH".
KAD ZELJKA KAZE 8 ,SVI SUTE !!!
Zeljko je malo nervozan.
Eto, koliko smo s*ebani kad opozicija uvijek odlazi sa sjednica... To će raditi i do sledećih izbora... I kad sledeće izbore izgube, ponovo će biti Mile kriv, i ponovo će bježati sa sjednica... Ali zato je plata redovna, kuće tople, auta najnovina... A narod je stoka.
Dobar fajt bi bio između Larise i Željke Larisa je jača al zato bi je Željka zguzila,kakva je nekak(v)va
Opozicija ce ovakvim ponasanjem još godinama bitiopozicija!
Zeljko ima i rvatski pasos zbog mame Ive boli ga racku za sumskom..
Ma hajde Zeljka boli te K..rac sto te bojkotuju ti pricaj svoje svakako neces dugo ako bogda
Fuksa
jel ovo onaj zeljko zvani papak?
Sudeci po komentarima, na klixu su sve fotomodeli. Kako zene tako i muskarci.
Ko god nas je kleo, nije dangubio!
Ne bih je opalio
Nisu je gađali jajima? :))))
Mirna kobilo!
Mama ti kobila koja je rodila retardiranog konja.
Žao mi je što će se slomiti kola samo na jahaču NATO tenkova...Što će samo njega voda odnijeti, a ostali hemeroidi će se izvuci... Emiri, biskupi, Lažanski, Kesići, Vojvode od trinidada i tobaga, nikole tesle....papci i papkari...svjedoci saradnici...