Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Financiranje terorizma u pokušaju? U pokušaju? o.O Eh moj Galebe Galebove...
Kako ste danas, naš dragi pacijentu? I danas imate halucinacije kako vidim. :) Ništa se ne brinite, dupla doza haloperidola, tioridazina i klorpromazina će vam pomoći... Sada se malo odmorite. :)
NAJNOVIJA VIJEST: http://doznajemo.com/2014/08/12/glumca-robin-vilijamsa-pronasli-mrtvog-u-stanu-policija-vodi-istragu-no-sumnjaju-najvise-u-jednu-stvar/ R.I.P.
Tpo ti je isto kao i što Hrvaska koja je članica EU svoju robu koja je pod blokadom šalje u Bosnu i Hercegovinu te se takva ista transportuje u Rusiju i gdje je tu enbargo na uvoz.. Eto Putine da znaš kako novac ovdje šljaka.
kaleb kalebov sta ima nema nista
Kako sada Srbadija objašnjava to da i pravoslavna braća itekako znaju šta je terorizam? Jel opet islamizacija ima veze s ovim?
Kako se Moskva može baviti suzbijanjem terorizma ako oni terorišu cijelu jednu susjednu nezavisnu i suverenu državu? To je isto kao kad bi se Srbija bavila suzbijanjem genocida.
Islamski fundamentalist Bakir Izetbegovic je jedan od glavnih sponzora terorizma na ovim prostorima.
jel to sarajevski aerodrom postaje hub za teroriste..malo malo pa nekog corkiraju na putu za `istok`
Bosna je leglo islamskih terorista
to je pokusaj pomoci BORCIMA ZA SLOBODU nije teroristima..svaka njemu cast...da je trebala pomoc izraelu...svi bi to podrzali...mi bosanci smo ko kakave kucke nemamo svoje ja..pustie covjeka svaka mu cast....
od ranije poznat organima gonjenja
Svi islamski teroristi na svijetu su posle Sudana i Avganistana odlučili da idu u jos jedno leglo terorizma gdje su dobrodošli BejHa Džalalabad . Nazadni dio Federacije je trenutno destinacija broj 1 za islamske teroriste jer se tu osjećaju KAO KOD KUĆE .
Na telefonu mi instaliran Srpski pa automatski ubacuje riječi. Šta je sporno sa mojom izjavom ???
hahaha nemožete pse lutalice da sredite u Džalalabadu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Upozorenje http://www.najnovije.ba/vijesti/pedofil-u-sarajevu-izasao-iz-zatvora-i-lovi-zrtve-na-facebooku/ !
Kaze se finansiranje. Finansije. Nismo Hrvati, pobogu. Kaleb Kalebov je pandan srpskom Bogicu Bogicevicu.
Nismo ni Srbi a nit Bosnjaci vec Bosanci i Hercegovci.A ti imaj na umu da BHS jos uvijek postoji.
BHS :-)))) O tome ti pricam. Ja sam Bosanac i Hercegovac i tecno govorim bosanskohrvatskocrnogorskosrpski.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)