Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocemo li mu halaliti? Hocemoooooooo viknu prvi saf uglas a samo jedan šuti i konta kako će od sahrane zavrnuti kilu zlata i odnijeti u laktaše!
Ovaj čovjek zavređuje poštovanje, jedini je javno rekao da je pogrešna politika odustajanja Srba od suživota u cijeloj BiH i koncentracija samo u entitet RS. Malo poštovanja pokažite, na pogrešnoj osobi se istresate.
Univerzitetskoj bolnici u Foči ----------------------------------------- International Airport Trebinje
Ne mogu vjerovati da je reis otišao na sprovod ovom 'dabru' koji je cijeli rat proveo na Palama rame uz rame s Karadžićem i Mladićem dok je jadni pokojni pop Krstan Bijeljac pod kišom granata održavao crkvu u Sarajevu. Njemu nije reis otišao na sprovod ali je sigurno da je IZ potpuno izgubila kompas kad su dozvolili da se ponižavaju među ovim četnicima najgore vrste kod spomenika đeneralu Draži u Višegradu, stratištu bošnjačkog naroda. Kako nazvati ovakav nedostatak pameti, samopoštovanja i racionalnog rasuđivanja?! Pitam se da li je zabilježeno da srpski patrijarh ode na sprovod nekom muftiji, nije niti će ikad biti. Da reis ode nekom vladici na sprovod, ja ne mogu sebi doći od šoka. Pa ni Puljić nije lično otišao nego je poslao izaslanika, a oni su im bliži, krst ili križ nema neke razlike. Bojim se da baliluku lijeka nema.
i trebaju vjerski predstavnici u svim prilikama dokazati da se ljudi dijele sa dobrim i losim djelima svicemo pred jednog BOGA da polazemo racune
KLIX FILDZAN SMRDE
Za to vrijeme u Kasabi, paljenje auta dobija konkurenciju. Naime po uzoru na idole iz Isil-a koji zrtve gaze tenkom, balije po sarajevu isto cine ali sa automobilima! Smradovi balijski daleko vam kuca
Mujo Srbine!
Dodje krajisnik kod frizera i kaže može frizura i fazoniranje obrva
Ne ukidajte komentare neka se vidi gdje živimo i s kojom stokom.
Muslimanima bosanskim koji su do juce bili Srbi smijesna Bogorodica, Mitropolija dabrobosanska i episkopi srpski. Raduju se smrti mitropolita. Rugaju se. Eto sta vam azijatske turske horde uradise. Dusu su vam oteli.
Naravno da je smiješno. Inače, ne postoji smiješnija i gluplja riječ od Bogorodica koja ukazuje na sav beskraj ljudske gluposti. I dabar je smiješan, a ti kad ga toliko voliš idi mu se naguzi da se počasti, on to najviše voli. Te iste horde iz Azije su donijele i kršćanstvo ili je Isus možda bio Srbin?!
Mars tamo, kretencino odvratna! Kao da mi je malo ovo sto sam do sada procitao pa mi treba direktno obracanje maloumnog idiota. Djavo da te nosi sto dalje od mene. Ne moze covjek pobjeci od moroncina. Uvijek se nadje neki kreten zatucani, neka prostacina, neki vanserijski degenerik, i odluci da se bas meni javi. Nadji sebi slicne pa se rugaj Bogorodici, mamlaze. Ja ne volim ni da znam da postoje takve nakaze, a ne da sa njima pricam. Kao da mene boli dupe sta ti mislis i sta je tebi smijesno. Kad pozelim da se druzim sa smrdljivom vrecom govana, potrazicu te. Do tada smrdi na nekom drugom mjestu.
Smradovi balegarski jedni vrijeđate mrtvog čovjeka putem komentara.. SMRDE.... SMRDE,.....KLIX FILDZAN SMRDE ..
Da Turcina nije bilo ne bi bilo ni dabrova po Bosni ali ni u Beogradu!
Dobrun sam stariji od ko,mplet poturceno janjicarske nacije.
....znači od srba-turaka??? hehehehehe
Đikanijada 2015
Smrad četnički, dabogda oživio u grobu. Mitropolit dabrobosanski Nikolaj Mrda je govorio da Srbi pod vodstvom Karadžića i Mladića "slijede trnovit put Isusa Krista". Krajem travnja 1993.godine, mitropolit Nikolaj je izjavio da general Ratko Mladić prihvaća sve njegove prijedloge.
hahahahahahahhahahahah
jedan se otego, drugi se dotego...
cuj manastir presvete bogorodice... fakat nekontam njihovu vjeru a prva im zapovijed: JA SAM GOSPOD BOG TVOJ I NEMOJ IMATI DRUGIH BOGOVA UZA ME... a druga NE OBOŽAVAJ NIKAKAV LIK REZAN NITI IKAKVU SLIKU OD ONOGA ŠTO JE GORE NA NEBU ILI DOLE NA ZEMLjI, ILI U VODI I ISPOD ZEMLjE ...?!?
franziskoo ohladi... svim srcem i umom osudjuem divljake po istoku... ono sto sam ovdje pokrenuo je vjerski diskurs odnosno paradox drustva a valjda imam pravo da postavim svoju nedoumicu u 21 vijeku... i ti, i "ovaj" sa komentarom ispod tebe, dokazujete da, kao ni isilovci niste spremni da se suocite sa kritikom u 21 vijeku, bez da ne uvrijedite drugoga... toliko o toleranciji prema drugima i prema razlicitostima