Muslimanima bosanskim koji su do juce bili Srbi smijesna Bogorodica, Mitropolija dabrobosanska i episkopi srpski. Raduju se smrti mitropolita. Rugaju se. Eto sta vam azijatske turske horde uradise. Dusu su vam oteli.
Naravno da je smiješno. Inače, ne postoji smiješnija i gluplja riječ od Bogorodica koja ukazuje na sav beskraj ljudske gluposti. I dabar je smiješan, a ti kad ga toliko voliš idi mu se naguzi da se počasti, on to najviše voli. Te iste horde iz Azije su donijele i kršćanstvo ili je Isus možda bio Srbin?!
Mars tamo, kretencino odvratna! Kao da mi je malo ovo sto sam do sada procitao pa mi treba direktno obracanje maloumnog idiota. Djavo da te nosi sto dalje od mene. Ne moze covjek pobjeci od moroncina. Uvijek se nadje neki kreten zatucani, neka prostacina, neki vanserijski degenerik, i odluci da se bas meni javi. Nadji sebi slicne pa se rugaj Bogorodici, mamlaze. Ja ne volim ni da znam da postoje takve nakaze, a ne da sa njima pricam. Kao da mene boli dupe sta ti mislis i sta je tebi smijesno. Kad pozelim da se druzim sa smrdljivom vrecom govana, potrazicu te. Do tada smrdi na nekom drugom mjestu.
Prikaži sve komentare (94)