Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skender Vakuf nikad Kneževo,
Zarađuj putem interneta, gledajuci reklame. posjeti nas sajt: http://neobuxbalkan.weebly.com/
Koliko ja znam taj se Grad od osnivanja pa do agresije zvao Skender Vakuf
Vrti se u 90-te pa onda govori o osmanskoj
Ne blebetaj glupost
Skender Vakuf jeste jedina čaršija u BiHkoja je do agresije 1992 godine nosila ime po svom osnivaču Ali dedi Iskenderu, čaršija je nastala u drugoj polovini 17 stoljeća. Ono što je karakteristično za ovaj gradić jeste to da se unutar Stare džamije-Alihodžina džamija (koja je još uvjek porušena) nalazi mezar Šehida i osnivača Čaršije što je čini jedinstvenom ne samo u BiH nego i na čitavom Balkanu.Nova džamija je hvala Bogu obnovljena a trenutno se od prijeratnih 1100 Bošnjaka vratilo i stalno živi oko 350-400 Bošnjaka
Cuj vjesti???? Referendum u vukojebini retardiranoj.Vlasti se bore da gey populacija usvaja odrasle ljude,nakon odluke o odobravanju gey brakova.
Skender Vakuf retardirani klitorisi ,Skender Vakuf !
na bosnjackim kartama jedino.