Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAKIR DOBIO NAPAD RAZUMA: Neće biti nikakvog rata u BiH - NIKO NEĆE UNIŠTITI REPUBLIKU SRPSKU!
hahahaha
bosnjooci u behutu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
1. Na referendum neću izaći. 2. Osim što je moje pravo da izađem/ne izađem, smatram taj događaj antinacionalnim i usmjerenim primarno protiv Srba, a potom i protiv svih ostalih koji žive u BiH i Regionu. Pojasnio sam to proteklih dana/nedelja detaljno. 3. Ubjeđenja sam da svako ko misli dobro svojoj porodici, djeci, sebi, RS, BiH, sopstvenom narodu, ne treba da izađe na referendum i javno sam to već rekao. Isto tako sam ubijeđen da svako ima pravo na izbor, pa treba da odluči prema sopstvenoj savjesti. Uz uslov da se nakon tog izbora ne žali, već podnese njegove posledice. Bez posledica neće proći. I to nemalih. 4. Neću izvještavati (iz minute u minutu) oko referenduma, kao što sam to činio prilikom nekih ranijih događaja. Bilo bi to degutantno, jer bih na taj način sam sebe i ono što pišem demantovao. 5. Izvijestiću jedino ako bude incidentih situacija, ali sam uvjerenja da ih neće biti. 6. Režimu je ovaj događaj od prvorazrednog značaja da bi bila dozvoljena bilo kakva vrsta nasilja. Čak i incidenata. 7. Poznato mi je i da su minimalne šanse da radikalni elementi dejtsvuju nasilno, jer su preduzete velike mjere bezbjednosti na cijeloj teritoriji BiH. I u Regionu. 8. Dignute su mjere bezbjednosti u susjednim zemljama i RS će, tokom referenduma biti, defakto, u fizičkoj izolaciji. Ta vrsta (običnom posmatraču nevidljive) izolacije već je počela. 9. Ta vrsta izolacije biće nastavljena i dalje; U kolikoj mjeri i koliko vidljivo zavisi od toga koliko bolno je Zapad primio Šamar ovdašnjeg Režima. Djeluje mi - vrlo bolno. Djeluje mi i da neće okrenuti drugi obraz. 10. Još manje mi djeluje da će na “kamen” odgovoriti “hljebom”. Osim ako Zapad nije nestao. 11. Referendum je Zadnja Velika Prevara potrošenog, dezorijentisanog i obesmišljenog Režima. Nije im trebalo dozvoliti da je materijalizuju, ali desilo se, jer nije bilo dovoljno hrabrosti, svijesti, političke zrelosti da ih se spriječi u zlom naumu. 12. … 13. Nije istina da iza 25. dolazi samo 26.; Iza 25. dolazi novo veliko političko stradanje Srba. I to će trajati…
Krdo seljaka sa traktorima Bosanski pravoslavci ;)
koliko ih treba izaći i glasati, kakva su pravila referenduma?
Sve čitam izraze kao što su: nepotreban, bespotreban, uzaludan, nepriznat, do 9 sati 6%, gradžani da ostanu mirni (valjda se priželjkuju belaji-šta li) ...... a svaka druga vijest je referendum.
Zbogom Bosno i Alija, Srpska nam je najmilija, red je da se pozdravimo, mi polako odlazimo ! Ako zovu opet sam u rovu Ako kažu opet ću na stražu Ne može ti ništa niko Srpska Republiko
IZGLEDA TREBACE GLASATI I MRTVI😂😂😂😂 17,7 TO NIJE DOVOLJNO
Kod Srba uvijek mrtvi glasaju. Bice i neko valjda od onih 700000.
JOS MALO STICICE PONUDE DA IM MI BOSNJACI PRODAMO POVOLJNO GLASOVA😂😂😂😂😂😄😄😄
Vrlo dobrih 17.7. Služba u crkvi traje do pola jedanaest...Lično sam zadovoljan!
@elementaaaL Hvala burazeru! Sve neka ide svojim tokom. Mnogo veća cijena od tričavih 3 miliona je plaćena 90-ih...za ovaj dan i naredne koji dolaze donoseći progres bilo koje vrste,svaka cijena je mala. Za progres smatram i buđenje nacionalne svijesti,za početak!
@elementaaaL Temelj svega mora biti nacionalna svijest. Ostrašćenost njom ,ipak ne smije trajati zauvjek...ona samo mora biti polazna tačka,za buduće pohode. Zajednica ne može funkcionisati,ako nema jasne definicije ko si. Sadašnje stanje je najbolja definicija toga...država BIH je neuređena,rasturena između brojnih ruku od kojih svaka vuće na svoju stranu. Nema tolerancije,nema ljudskosti ,nema razuma jednih prema drugima...samim tim i nema prosperiteta u ekonomiji,privredi i sl.
Jeste li shvatili da nakon ovoga nema ničeg boljeg. Niti će biti mira, niti blagostanja, a fakat ni para. Prazni džepovi do penzije ili plaće. Izađite na referendum. Svi koji možete recite DA ako želite, ali ćete se sutra morati vratiti u svakodnevicu i boriti za sebe.
Slabo stado 🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏
Svi da izađemo, da napravimo gužve na biračkim mjestima.
17,7 😂😂😂😂😂
Hajmo akcija☝️️ Izgonite narod iz kuca da glasa 17,7 nije to dovoljno 😂😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad si gladan nisi svoj, a vecina se naroda sinoc ocigledno fino najela i ko kloce zaspali. Meza i rakija > referendum od Dodicka the siptara.
Pozdrav iz ISTOČNOG SARAJEVA za braču SRBE! Poranilo se jurtros da se bude prvi,ali nisam bio ,ni blizu toga...RADUJE ME TO!
I MENE 17,7 HAHAHAHAHAHA 😂😂😂😂😂😂
@BOSNJACKAvizija500 Odlično,evo ti plus jarane!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ma šta vi na izlaznost..kad treba za SDA zaokružiti s brda se spuštaju u grad.
istocni stari grad, joj opstine 😂😂
doboj jug i doboj istok još veća parodija
ima li glasačkih mjesta u fbih za srbe iz fbih (dijaspore)?