Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do kada cete bijedu koristiti za izbore (SDA - HDZ)
Dokle su nas dovele te nacionalne stranke,cekamo MMF kao jedino rjesenje,a sto je najgore i kad dodje taj novac sve ce se to pokrasti i pisi propalo kao i do sada.Treba pod hitno smjneiti ove sto nas vec godinama zamajavaju i lazu.
I Bevandi se na faci vidi da je pravi lopov.
Sta za gradjene znaci MMF,apsolutno nista,to su sredstva za Klempu,Bakira,bracu Lijanovice i slicne njima,a ko sta pita obicni narod,suti i trpi.
da nema mmf-a mi bismo davno bankrotirali, ali zato familija izetbegovic nikad bankrotirati nece
Nama treba da se BTC (Bakir - Tihic - Covic) okane politike i da zive lijepo u svojim nekretninama kucama, vilama, stanovima, vikendicama, zgradama, i sa onim novcem sto sto su pokrali zive lijepo i ugodno do kraja svog zivota, i da se njihova familija ne bave politikom jer ce i oni zivijeti od nasih para lijepo i ugodno do kraja svog zivota.
...ko se cime bavi...nasi politicari samo sa MMF-OM i o MMF-U...kakva ekonomija kakvi bakraci...95% vremena samo oko MMF-a dok se sergijama vec skupljaju novci za vodovod, struju, autobuse... BANGLADEŠ JE ZAPAD ZA NAS!
Odgovorni za ovakvo stanje u drzavi se usutili, a BiH se i dalje zaduzuje i zaduzuje.
Ma Bevanda lopov stari...
MMF je mac sa dvije ostrice, zalosno je sto cini sve da dobijemo ta sredstva, bez kojih ne bi mogli odrzati red i mir u drzavi, a sve zahvaljujuci kriminalu i lopovluku poslijeratne vlasti i nebrige o tome sta ce uslijediti ako nastave tim tempom. Sad vidimo sta...
federalni budžet zavio u crno u toj mjeri da je Federacija BiH bila prinuđena na sklapanje stand-by aranžmana sa MMF-om pod zelenaškim uslovima
Tihić, SDA i njihovi koalicini partneri su odgovorni za stanje u zemlji
Mi sto smo MMF dobijali, dobijali smo. A bolje i da ne dobijemo realno jer sve pare su do sada pokrali nacionalne stranke koje su bile na vlasti 20 godina. A MMF smo dobijali, koliko ono puta??? Strasno, spali smo na fondove koji nam mogu dati milion KM
ma ne moze nista proci bez zastoja kod ovoh