Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Atentat na Bosnu i Hercegovinu, samo nasi politicari izdajice sprovode ovakve zakone. Ni u jednoj drzavi na ovoj zemlji nije zabranjeno isticanje sopstvene zastave.
Mislim da je ovo nastalo prvenstveno zbog onih koji su kacili zastave drugih drzava! Ovo apsolutno podrzavam!
smorio si
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
sta se ovo desava
Sad treba namjerno istaći
ako se nastavi ovaj pritisak na bosnjake, nesto ce puci, a RS lagano pocistiti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Npr u Holandiji je zakonom zabranjeno isticanje bilo koje cak i holandske zastave na vlastitim kucama i javnim objektima.Osim kada su drzavni praznici u pitanju...Sto je bio slucaj prije par dana kada je bio Dan oslobodjenja.
Možda su uz gaće oprali i neku zastavu pa okačili (turska je nezgodna, puno crvene boje, pa ako je nekvalitetna, pusti boju, bivša RBiH zastava previše bijela pa zato osjetljiva, zastava hrvatskog naroda u BiH nezgodna zato što ima i bijele kvadratiće, a zastava RS pušta i plavu i crvenu odjednom).
Napokon! Zastave neka kače po sobama a ne po prozorima javne ustanove. Ne sviđa vam se? Izvolite tražite sebi privatni smještaj! Sušenje veša po prozorima, bacanje smeća i hrane kroz prozore, na prozorima najviše zastava turske, čik da vidim u internatu u turskoj da na prozor izvjesiš bilo koju zastavu kako bi ti bubrege raznijeli
E, jes' onaj TITO bio diktator pa nije ništa dozvoljavao ni studentima ni intelektualcima. Ovo je moj TITO demokratija,a ne kako u tvoje vrijeme (kako je neki sada zovu) DIKTATURA.
nije problem za BiH zastave , nego ko je dao pravo Turcima da kače svoje zastave gdje god stignu ?
Ovo ne mirise na dobro nikako...
Gdje će mirisat na dobro, usmrdili se ćevapi i tripice po prozorima.
evo kocim se majke mi od smijeha! :/
bauštelci, vozači audija i passEta, tim bajerna zajedno s klupom i trećom postavom, mnogobrojni bosanski, hrvatski i srpski lizači švapske guzice, švabe, pep... kolektivno svi na aparatima! bolnička intenzivna njega odavno puna, voze se i u druge bolnice! biće ovo teška noć! http://2.ii.gl/xxgImkQ8B.jpg
Ovu nasu BiH svako jebe kako stigne, a sami smo sebi poput najvecih dusmana... Ovo je cisti dokaz :)
meni je onda najtuznije sto se ovaj narod cudi sto svi mladi idu vani..u svojoj drzavi ne mogu da drzim svoju zastavu.jebi me i gotovo
bolje bi bilo da se pozabavite uslovima stanovanja
Trebaju zabraniti onu IS zastavu koja je banditska...
da treba zabraniti sve zastave, osim drzavne, jer tu zastavu ne moze niko zabraniti
Svaka čast za rušitelje BiH. Odlično rade svoj posao. Iako nismo na istim stranama, pružam im ruku za izvrstan posao.
nista na prozorima ko u normalnom svijetu,
Mozete istaci sta zelite,ljiljani su jedino zabranjeni.E ja cu ih istaci,na svojoj kuci.To je zastava Drzave za koju sam se borio,zastava pod kojom je Bosna priznata kao nezavisna Drzava.. Ako krsim Zakon,sankcionisite me !!!