Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA DEMOKRATIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Umjesto da strajkuju i sebe muze, treba fino da zapale objekat i cao. Kada bi tako dvije tri zgrade izgorile, za cas bi udovoljilo njihovim zahtjevima.
Pa ovoga nije bilo ni kod Hitlera!
mitre poklopi se i suti, zalosno je sta se sve radi ovom narodu ali sta ces tako se glasalo, sad ispastaj....
Nemaju struje, vode, ni hrane, a ne metle. Ako nemas sta pametno reci bolje ti je da sutis.
Ove potrosene parole, pa zaista nema smisla. Pratim sutuaciju, i nije se culo da je i jedna uzela metlu, da malo pocisti svoje strajkacko mjesto.
Kakva policija, i ona je takodjer privatna firma kojoj je jedini cilj da zastiti begovske interese i hapsi sitne kriminalce kako bi narodu zamazala oci. Da se neko nije slucajno postenim konkursom od 1995-te godine pa do danas zaposlio u policiju na bilo kojem nivou. Sve su to stranacki i porodicni klanovi nazaposljavali nepismene a podobne kadrove. Na zalost taj budzet svi mi punimo a isti uhljebljena begovska adminsitracija nemilosrdno rasipa, ali kakvi smo boljenismo ni zasluzili.
Mora da su za ovo krivi Dodik, ćetnici i entitetsko glasanje
Koji samo despotizam vlada u ovoj zemlji,policija ne smije privatnom obezbjeđenju ništa,čekaju da se i oni sami privatizuju...