Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahahahhaahhahahahahahaha
Potkuj me care
biće još smiješnije kad počnu rasti treća stopala
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hahaha, opet se Bošnje blamiraju. Je li vas bar malo sramota?
Građana nema. Svi su trenutno na ljetovanju u Turskoj.
Građani znaju da još nije u Hrvatskoj pala odluka i da se kod te teme mogu lakše žaliti ali novinari neznaju. To je kao onaj film kad je Albanija objavila SADu rat.
Bosnjacima je pametnije da se ne igraju s RH jer bi moglo biti svega kad ovi krenu zabijat..oci ispadaju.
Narod zna...
Svasta!Slovenija svoj otpad deponira na 30 km od centra Zagreba pa niko ne pravi frku!Sta ste vi umislili....Boze sacuvaj!
Bosna zemlja Sevdaha meraka kladionica.. samo kad je bas prpa onda inat bosanski proradi
Ta cemo mi protestvovati sve goo olos i retard, pa kradu nas 25godina i prave budalama, a mi ih kaznjavamo tako sto ih stalno biramo, nema ovdije buducnosti mi smo najdebilnija nacija na kugli zemaljskoj to se zna odavno zato se svugdije samo vicevi o nama pricaju i smije nam se cijela evropa
Mi Sarajlije nekako smo vise opredjeljeni za Cevljanovice pa dok se slegnu emocije oko Sivonje, kako uoci a pogotovo nakon borbe a sto se atoma tice to nije u nasoj tradiciji
Besposličari organizuju protest radni dan u 12 sati i očekuju hiljade ljudi na protestima. Gospodo u Sarajevu se radi od jutra do mraka da bi se preživjelo.
ma eeee samo nek se ne puca jel
U NGO udrugama su dobre pare. Samo bosnjo jos nije skonto. Ovo su sve profesionalci.
od 2000.te se raspravlja o inicijativi Hrvatske da postavi ovo odlagalište uz rijeku Unu, nikada nikoga od BiH institucija, civilnog sektora ili građana nije bilo briga.. 2019te godine (19 godina kasnije) 10tak žena "protestvuje" ispred ambasade... Milorad Dodik poteze srpski vitalni nacionalni interes da zastiti gradnju Peljeskog mosta, a trovanje građana RS-a i USK nije ničiji vitalni interes koliko vidim.
Kako je to mudro zaključila ekipa iz kafane preko puta...swmo kad ih pogledaš odmah vidiš kako su to profi dzabalebarosi 😀 još nedao Bog da nam na Klix dodju, tko bi od njih i njihovog mišljenja ostao .mm
A ispred te ambasade....
nije briga ove glavesine sto primaju 5k-6k KM da vode brigu o tome , zasto bi bilo obicni narod ?