Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste ali kad bi se lagali milorade....
Hallo druze, nemoj ps.ovati maj.ku vl.asku......ima vla.ha koji nemaju veze sa BiH pra.voslavcima! Ovi pra.voslavci u BiH su tz di.vlji \"tur.ko/vlasi\". i mi ne zelimo da imamo nista sa njima! Ti voj BiH
www.facebook.com/NeGlasaj
Srbija do Kosova :)
Kod nas je izbor jako sužen: Keljmendi ili teniser, pardon, reketaš.
Evil Srbs vs Bosniak Freedom Fighters
majhku li vam jebhem vlashku
evo bosnja.ci kome vi punite skenderiju i dvorane, ovim srp.skim pjevacima koji pjevaju za sr.pske fasi.ste............ jad i sramota............
Na večerašnjem skupu se obratio i Dodik koji je kazao da je u posljednjih šest godina u ovaj grad uloženo 500 milionа mаrаkа kredita sa kamatom najvecom u svijetu, grаdeći zgrаdu Vlаde RS, аutoput, vodovode, puteve, i mnogo togа drugog, kao i prioretni projekt, makadamski put do dodickove rodne kuce.
Buduci NARKO DILER KOJI CE BITI IZA RESETAKA JA NARKO DILER MILORAD DODIK ! Zivi pa vidjeli ! :-))))))))))))))))))))
zar ni jedan posten srbin, da hrokne ovog dodika..
hahahahahhahhahha a vecina je ulozena u vasu zgradu koja nesluzi narodu nego samo vama koji ste tako oprali novac gradjana je... vas caca !!!!
hahahaha
Nema ni 100.000 ljudi Pih! https://www.facebook.com/media/set/?set=a.118876374930713.24845.100004250521154&type=1 Sutra ce preplaviti Banja Luku jedno 70-80 setaca Park je nas! Masovan skup u Banja Luci. 500 setaca izaslo na ulice! Kiks manipulatori !
Nigdje nikoga ! https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/374448_118876468264037_543567684_n.jpg Kakve ste lazovcine vi sa kiksa!