Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Agresor Naravno da znamo ko je uredio Uradile su B.A.L.I.J.E POPUT TEBE...Naravno da nisu merhametli Muslimani nego B.A.L.I.J.E.T.I.N.E KAO STO SI TI... Pravi muslimani i dobri ljudi ne rade takve gnusne zlocine....
Ајмо сад Срби .... вероватно знамо ко је то урадио и зашто . @тито браво за коментар.
Ustaljeni obrazac 24% kvazi-naroda, unisti sve sto te podseca da ti je tata deda pradeda bio Srbin koji je prodao svoju veru za jednu baklavu!
Ma to su Srbi sami sebi uradili, da mogu krivit nekog drugog... Srpska posla!
J/e/b/i/ si m/a/t/e/r Pozdravlja te 206.V.B.B
ko je god to učinio, ruke mu se osušile. izrod ljudskog roda. fuj.
\"On je naveo da se ne zna ko je mogao da uradi ovakav bezuman čin, dodajući da to ne može da učini normalna osoba\". Чим није нормалан значи потурица. Јер ко би други.