Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik će fakat ostati upamćen kao najveći pakaš kojeg je majka mogla roditi!
čovićev jaro, hdz uz njeg pa i hercegovački hrvati
ne radujem se al nek malo spomenu dodika i covica
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba Dodiku jebat matttter
Pa sto ne jeb… svi jbu nesto preko tastature. Zato i rade ovo sto rade politicari
da sam pilot, ničiju dozvolu ne bih tražio da pomognem ljudima u nevolju
Sta li u stali explodira ?
😂😂😂govna, zrqk se nakuplja u govnima 😂😂😂
Човић vatrom završava svoj posao svođenja Hrvata na nulu u BiH.
Ima li Čovića? Šta mu drug Mile radi 🤣🤣🤣
Oso magacin HVOa i herceg bosne sta ce te sad.
Covke ce zavrsiti sa Dodom u Beograd kad tad, pitanje je samo koliko dugo ce ovaj narod u hercegovini njega jos podrzavati jel je on ko fol najveci hrvat
A majko mila dizite taj helikopter ko ga sisa mamu mu
Pamti pa vrati, samo smo mi glup narod pa brzo zaboravljamo
Pa mu opet Bakire potpisi za MMF i ozivi njega i njegovu genocidnu tvorevinu.
Ovo dodikovanje sad izgleda kao sto je bilo nekada davno blizu Capljine. Ljudi su sadili duhan i uglavnom nakon nizanja na "kanafe"susio bi se na suncu i kisa bi uvijek bila povod za uzbunu da se duhan sa vanjskih "serdjena" unosi u stale. Jedne noci pala je iznenada kisa u sred ljeta i duhan sa "nalio". Prvi komsija vidjevsi da je njegovo suho zlato mokro, posla dijete da vidi jeli se u komsije nalio. Kad dijete dodje rece kratko jes, a domacin zavika "peci kaHvu stara" :)))))
Moze li kakav dokaz da zbog Dodika nema helikoptera OS?
Zalosno da se ne moze obicnim bespomocnim ljudima pomoci samo zbog par shupaka koji se eto bore za suverene narode, dok ih i jednog i druga ( a vala i treceg) savrseno zaboli k. za obicnog covjeka.
Sjedimo i gledamo kako nam kuca gori, skrstene ruke, jer neki mamlaz nije nesto potpisao.
Dodik ima hrabrost da blokira drzavu i medjunarodnu zajednicu, a nasi nemaju hrabrosti da to isto urade njemu, da pokazu neposluh i zanemare nedostatak njegovog besmislenog potpisa na nekom papiru. U ovim situacijama se ne ceka nego reaguje. Poslusnost, poltronstvo ili kako se to vec naziva ce nam doci glave. Neko se boji da ce izgubiti bijednu drzavnu plaćicu ako upali helikopter i ode gasiti pozare. Kratkovidnost, glupost, licni interes, uski pogledi, fuj.
kakav je to blesav zakon.pa makar gorilo on može da ne da odobrenje eto mijenjajte tu tačku u zakonu.