Unija za održivi povratak
1
Na povratak u BiH čeka 47.000 porodica
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predizborna godina je uvijek godina manipulacija zbrinutim povratnicima, borcima, porodicama poginulim i dobro placenim ludacima od poreskih obveznika koji su spremni poginut za vlastodrsce feuda zbog kojih je drzava na crnoj shengen listi
Ispravna je procjena Unije.Ja sam povratnik u Rogaticu,imao sam sreće da sam dobio posao i tako živim sa porodicom od svoga rada.Problemi su u održivom povratku,uručuju se sredstva ljudima koji nisu povratnici,primjera radi,dodjeli se motokultivator starijem čovjeku koji hoda na dvije štake i on taj motokultivator odmah proda,a ne dodijeli se mlađem čovjeku kome je potreban i koji stvarno živi tu,dalje problemi oko infrastrukture ,putevi elektrifikacije,imamo povratnika od 2002 godine a da još nisu dobili struju.Jednostavno povratnički život je vrlo zahtjevan i težak,često pomoć koja je upućena povratnicima ne dolazi do istih.