Postavljanje rasvjete oko ski staze
0
Na Ponijerima kod Kaknja ove zime i noćno skijanje
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TOPOVE DAJTE TOPOVEEEEEEEEEEE :) DŽABA SVJETLO AKO NEMA SNIJEGAAAAAAAA SVAKA ČAST NA DOSAD URAĐENOM, POZDRAV PROF IRFANU HASAGIĆU
Oooo, ma super, samo neka se gradi.Da hoće dragi Bog dati snijega čitavu skijašku sezonu, bilo bi odlično i ta noćna vožnja, jedva čekam.
Svoji na svome !! Bravo turisticka zajednico, bravo Kakanj !! Daj nam Bože snijega, i ne treba nam Aspen ni Kitzbuhel :D:D
@partyzan FiLteri su davno postavljenii...neznm odakle si...al kakanj se izgradio posljednjih godina..ii sredio..dosta...sto se tice poniera..o tome nebi da pricam..jer sve rijeci su suvisne..treba otici i vidjeti tu ljepotu..ja sam gore svaki vikend skOro..jer imam i vikendicu... @Kaćunak jesi i glup..jarane..ostavi neki noramalan komm...a ne ovak da se blamiras..
u kaknju -crni snijeg...bolj bi im bilo da porade na filterima za prociscavanje zraka..;-)