Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel zabilježeno da je propisno postavljeno i označeno ili je sakriven radar iza ograde, u kanalu i slične lokacije svojstvene samo općini Olovo?
Olovska policija i radari sakriveni u medjama i pokriveni liscem i travom i granama su sramota za drzavu
popriječi se kamion 2 sata čekaŝ,malo stisneŝ gas prolazeći kroz livade i ŝume i onda ovi se nadju
Znatel gdje su vam zene dok ste u kukuruzu
POSTAVLJAJU NA MJESTIMA GDJE I PREKORAČENJE BRZINE NE DOVODI DO NESREĆA,CILJ JE PUNITI BUĐET.STO NE STAVE U KRUŽNE TOKOVE, OPASNE KRIVINE, SKOLE I FREKVENTNE ULICE SA DJECOM I PJESACIMA.HEM BI NAPUNILI BUĐET A I GRAĐANE BI ZASTITILI OD BUDALA.
Kriminal Olovska policija poznata po 20 KM
200 za dva sata u tuzli
Kako nece kad shupci stave kameru na Karauli gdje prosirenje i zaobilazna traka pola sata me pegla kamion i kad trebam preteci ogranicenje 70 a mene slika na 87 sreca pa pa nisam 90.
Noga olovna
A jeli spriječeno bar jedno divljanje po cesti bezobraznih vozača koji zaista ugrožavaju sigurnost i saobraćaj? Ne.
Ro je malo, niko ne vozi po ogranicenju
Vozit 3.0 i vozit 30 kmh hahhh
U jednoj uredjenoj Njemackoj, Austriji, prvi nasi kupuji 3.0 i jace motore pa voze tacno koliko je ogranicenje ili 1-2 km/h ispod, pitas sto ne ne predje bar malo preko, kaze eehh ne smije se, slika odmah, nema tolerancije 10 km/h ko ovdje... A radara u zonama 30 na svakom cosku...
Ja ne znam ima l' to smisla: policajac iskoči iz šišljage, čičci mu se nahvatali po uniformi i kaže meni koju je zaustavio- šta ti misliš ko će sad ovo moje odijelo očistit. Nek ti mama čisti, mal mu ne rekoh
Sreca da su ogranicenja napravljena ko da vodis stojadina po snijegu…
Ljudi vole da brzo voze, pa to ti je
Poznato je da mi u bosni a pogotovo u olovu volimo brzinuuu. Sta ces lako dostupno.