Svečanost u zvorničkom medžlisu
0
Na otvorenje džamije u Diviču došlo 10.000 vjernika
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj na slici 2 isti, medju hodzama isti dodik.. hahah zna i on gdje treba sjesti
Fabrika za proizvodnju \"nista\" !
@hiho-smmrde Vidi ko su servi...!!! Na sta pripremaju svoju djecu...!!! http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=10&dd=19&nav_category=206&nav_id=466205
... j.eb-ote kad naslov procitas steknes dojam ko da je neka fabrika otvorena .... naziv proizvodnog artikla: 3D Visoko Tarifna Magla ..
ti si jaaaaaaako seek. jadan ti :)
10000 idiota koji vjeruju u nešto što ne postoji.Živio Staljin i njegovo klanje vjernika
Budale se za.jeb.av.aju i trose nase pare da premjestaju jednu bogomolju tamo, jednu vamo. Prave gdje ne treba, pa ruse, pa opet grade. Pa ruse jer se mrze, pa opet grade. A sve od nasih para. Ko da se ne moze covjek bogu za sebe molit u kuci, na livadi, bilo gdje. Samo daj vjerskih objekata, pa cemo se poklati opet. Nek se ima sta rusit i dijelit.
\"muslimanskih vjernika iz Republike Srpske /RS/, Federacije BiH, Srbije i šire\" urednici sarajevo-x, j..e..ba..l..a vas srna u usta šmokljava!!!!!
vidi se da je agencijska vijest SRNE. pa ni sliku od dzamije nisu postavili!!! cemu je ova vijest?!?!?
SVI U PRAG !