Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako se gubi i raspada drzava
Bošnjačkim predstavnicima u vlasti, izdajnicima bošnjačkog naroda i države Bosne bih se ovom prilikom nay...o majki koje su ih okotile.
ovi predlozi za licnu su katastrofa kad moze vojvodina i sandzak imati srpsko drzavljanstvo ko je tzv rs da nemoze imati jedinstveno drzavljanstvo to je jos preostali okupirani dio bih ovi prestavnici u prlamentu moraju da se zapitaju koga oni prestavljaju
Ja neznam po koji put i hoće li opet,a zašto i nebi kad imaju koga,bez ikakvog otpora sa punim prihvatanjem čak i onda kada se od nas to netraži,izvrši prevara. Ja ne želim komentarisati zašto i kako je nastalo sve ovo što se nastankom poslije Dejtona zove.Nama i nekima sličnim nama,mnogima sa zdravim razumom sve je jasno da jasnije nemože biti.Ali eto ima i onih kojima nije,niti je išta,a neće im biti nikada ništa,jasno. Varalicama nikad kraja.Ja i pored moje vlade moram to osjetiti i na to upozoriti. Garanciju života na prostoru koji se zove BiH građani imaju u prefiksu ENTITET.Ako je već načinjena prevara,izborite se bar da u novim osobnim kartama stoji prefiks ENTITET.U suprotnom podrzali smo realizaciju đavoljeg plana ka odcjepljenju. Ovo se odnosi na oba entiteta.
nema ova zemlja ce se raspasti IZETBE-GOVICI SU SJ-E-BALI OVU ZEMLJU I OVAJ NAROD!
Rastajemo se mi vjeruj nije mi lako .poz. za novinarku u sarajevo x iz Banja Luke.Plava gdje su slike sa slavlja :))
zalosno je to kakva nam je zemlja da i djeca prate politiku,umjesto da zive da izlaze ,zbog nase vlasti mi moramo pratit i zivjeti u strahu oce li se zaratiti i oce li sta novo poskupit ....ZALOSNO ! i ovo je cisto pres*ravanje....WE WANT REVOLUTION !
htjeli ste evropske standarde evo vam ih i usput niko vam nije dirnuo u vasa prava a vi se bunite zasto zato sto hocete da prava oduzmete srbima i hrvatima danas je to i nama jasno
na iducoj izmjeni ce biti svaka drzava za sebe, to jest kraj.
:-)))
HAHAHAHAHAHA.......
NAŠ JEDINI PRIJATELJ SU SAD NAŠ JEDINI PRIJATELJ SU SAD NAŠ JEDINI PRIJATELJ SU SAD NAŠ JEDINI PRIJATELJ SU SAD NAŠ JEDINI PRIJATELJ SU SAD NAŠ JEDINI PRIJATELJ SU SAD NAŠ JEDINI PRIJATELJ SU SAD NAŠ JEDINI PRIJATELJ SU SAD NAŠ JEDINI PRIJATELJ SU SAD NAŠ JEDINI PRIJATELJ SU SAD NAŠ JEDINI PRIJATELJ SU SAD NAŠ JEDINI PRIJATELJ SU SAD
sadisfakcija drustvene emancipacije...
Ebi ga ljudi(sda)vladala 20 godina na pricu cjelovite BiH,pa sad ce vladati jos 20 da sacuvamo ovo sto nam ostave i tako do nestanka a mi cemo i dalje govoriti nek je nas,nek nas nas tlaci,bolje nasi nego oni,jes mu odgovorio,kako lijepo prica,zivio ceda,cedu za predsjednika,zlatne kassike samo sto nisu stigle,zapele na carini.U zivotu negdje gubis a negdje dobijas,e sad dali je vrijedilo ovoliko mrtvih i opet ostati bez drzave za rad 100 super bogatih porodica,sta mozes od minderasa ocekivati nego da popusta i pristaje na sve jer njih niko nedira,oni na kraju dolaze al ce se oni dotad naziviti i nakrasti da mogu i drzavu promjeniti.
OVO JE IZDAJA
To je za najvecu osudu na licnoj karti mora biti samo jedno drzavljanstvo BiH
Mijenjam državu