Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Money for nothing!!! Prcim ti vaku drzavu.
Neka od kasarni naprave zatvore
Jedan od njih je i kasarna u Tuzli koja je vec davno trebala biti predana tuzlanskom Univerzitetu ali zbog politickih igara i peripetija jos nije zbog cega je ugrozen status tuzlasnkog Univerziteta ali i buducnost svih generacija tuzlanskih studenata...
moglo bi ovo moglo bi ono. Eto ja kontam, moglo bi se prodat kinezima, dodu ko termiti i odnesu sve do zadnjeg kamena. Onda od miliona sto plate, pokusati bar 20% uloziti u atraktivan prirodan turizam. I eto milioncica u drzavu. Realna podjela 80% onim gore 20% narodu. BIP 50.000€ po stanovniku i svima elhamdulilah (dobro)