Nakon skijanja i sankanja
0
Na najlonu niz Dalmatinsku
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo se i odrasli pozeljeli igrati u snijegu.....super! ;) ...bolje nego da se rokaju po kafićima!
Ljudi se provode :) Nece vise imati ovakvih prilika npr. da se korz Titovu snowboard-aju
Mogli su kroz crveno proci nasi Olimpijci ..Nekad sam ja na Rolschuama niz Dalmatinsku al nije bilo mogucnosti kao sada odmah na You Tube .Zna see to . Bas lijepo sto nasa raja neda nikome taj nas Sarajevski duh i zezanje .Samo tako nastavite momci .Voli vas Uki-Grof .
joj kako ovo ide jbte, kakav picibangos :D
superrrrrrrr i ja bi da nisam na drugom djelu grada :/ a ovaj prvi tip isti Roger Federer ( to je naravno kompliment) :))
diži nogeeeeeeeeeee hahahahaha, najjači ste!!
Politiku i nacionalizam gurate gdje treba i ne treba... pretjerujete! Liječite se!
Hoću i jaaaa! :)
bas super e da je i meni doci da se spustim ha ha
sarajevski rollercoaster ! :D ludnica ! :D
snalaze se ljudi... super je ovaj snijeg... pogotovo jer se ne ide u skolu...! :D
boli guza :)) viče ona:đe ću s nogama,veli tipa DIŽI GORE :)))
a tek kad se ovo sve otopi juhuuuuuuuuuu
op op op opppp woooooohooo :D
ovim nedoj...e...b...anim politicki nastrojenim likovima i likusama sto komentarisu mogu samo da porucim da ispuse koznu frulu velicine ovog najlona i da odj..e...b...u u pecinu odakle su dosli, dok mi uzivamo! hajde sad opletite u starbaks, burger king i tome slicno, sto postoji na ZAPADU a nas ostavite u miru i blagostanju!
ha ja ba iako ne bih imala nista protiv da i mene plate 15 eurica za lopatanje kao one u beogradu, ali sta ima veze ja cu se spustiti sa 2 kermica u dzepu na najlonu niz dalmatinsku, ko mi je kriv ...samo da jos jednom kliknem na dva tri komentara da ih sakrijem i odoh po najlon
dijaspora moze samo gledati i plakati....a mi idemo veceras na plazanje na najlonu pa na kafu na carsiju, sve za 1.5 KM. :) na kafu s lopatom...ideeeees :)