Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Amerika ne zaustavi Sefera Halilovića 1993 godine, Čapljinci bi danas živjeli u Zadru.
Oni su se dogovorili,ali nisu mogli…treba muda za to!
Tako nekako, i da ga Alija i kompanija nisu pocistili da im ne pravi prepreku drugacije bi se ovdje kolo igralo, al eto na nasu zalost desilo se sta se desilo
Dolaskom murphya i schmitha te pojavom palmera i eskobara fasisti dobili vjetar u leđa i ovo nece na dobro zavrsiti
Tačno
Šta očekivati od dosadne selendre u sred zime, pune ostrašćenih, neobrazovanih i nafiksanih morona gdje se ne događa ama baš ništa?
lijepo multietnicki
UZP fašisti.
Ja ne vidim na slici da se radi o Bošnjacima
Ja mogu biti Musliman, ali ne moram biti isključivo Bošnjak
Sto to niste vi SDA promijenili.Bili ste na vlasti 25 godina,gdje god je musliman ugrožen i na njega se gleda kao na nize bice nece ovdje biti napretka.
Pa 30 godina EU im daje sto požele Normalno je da se tako Hrvati ponašaju jer ta njih od EU nema kazne samo nagrade
Doza nacionalizma da nas malo prodrmaju. Mislim da ne zaboravimo za koga trebamo glasati!!!!!!🐑
Budala i krivih drva nikad nestati nece.. Ko se jos na ovo lozi? Uzmes sprej od 5-6 maraka, drmnes koju maksuziju uz ratnohuskacki film na nekoj od nacionalnih televizija i onako dobro pjan izadjes i ti kao nesto pises sa tim istim sprejom i eto.. svi se naloze..tupan vas sve nalozio..
Sramota nista drugo. To sve dolazi od nasi politicara. ! Za nas Narod Demokratija nije dobra.
Adis Pokvić opet.
Pioniri sranje budjmana
Bujrum :), nije 1992.
Kao da je ovo nesto novo. U svakoj općini gdje su Hrvati vlast je cista diskriminacija Bošnjaka i očito kršenje zakona. Ali bitno je udovoljiti Hrvatima za Sejdu a ostalo nije bitno. I zapamtite dobro, svaki grad sa Hrvatima!!!
I obrnuto druze sudija
Ljudi otvoreno misle šta žele komšiji Bošnjaku, toliko o evropskom katolistanu
Stara prica u zapadnoj hercegovini gdje se rađaju u incestu. Znamo da su to miljenici zavalje covica to su konstitutivni hrvati nova etnika