Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj najmlađi stanovnici...nadam se da nema ogranicenja za godine, hocu i jaaaa xD
valjda nece skupo biti...
2 osobe se nadaju da ogranicenje ipak postoji
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Neka novih sadržaja, da i mala raja imaju dodatnog sadržaja, a ne da non-stop vise za računarom, tabletima i ispred TV-a. Djeco, napolje, igrajte se, skačite, trčite.
Je li i ove godine redar na dnu staze te gura nogom u snijeg da bi se zaustavio ???
" Prvi dan decembra zvanično će označiti i početak rada Tubing staze na Mojmilu za ovu zimsku sezonu." Dakle, nije ovo nova tek montirana staza kao što se mnogi čude, nego staza koja postoji, a ovo je prvi dan otvaranja za ovu sezonu. Pročitajte bar prve tri rečenice prije komentara. A ovo što Efendić radi i svake sezone lično otvara sezonu je jad i bijeda. Ljudi su ovce, pa im on nudi malo trave za obrstit.
smijel se tu gurat
Efendic preporodio Opcinu "Novi Grad"
Šta je SDA-ovci, isti ste ko SDP-ovci, samo da vam se slikati. Vidi pulena što klikaju, samo jedni zeleni, a oni drugi crveni. Tubbing staza je otvorena davnih dana, šta serete ba!
Semir Efendić najbolji od najgorih
svaka cast!!!
Nemam šta dodati !
Bolje da obnove bob stazu vise, nego sto prave staze po gradu
Zar nije ova Tubbing staza već napravljena i funkcionisala je prethodnih godina!? Efendić Rumenko&co. prave svečano otvaranje nečega što je poodavno otvoreno?! Vole se slikati isto kao da im je premijer Nikšić uzor.
satro visoki stepen sigurnost ja licno prosle godine izletio sa staze licem od zemlju udario sav se podero
jel mogu odrasla djeca? 30+? hahahaha
ako imaju pamet petogodisnjaka ...mogu.
Mogu, u pratnji starijih :D
jel neko zna koliko kosta jedno spustanje (ili se placa po satu)
nema smisla a sta je za odrasle... lijepa vijest