Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za viva rs ti si obicni supak i tupica.......
\" Nemojte da mislite da ne vodite Muslimanski narod u nestanak , Muslimanski narod se ne moze odbraniti ako pocne rat u Bosni i Hercegovini . \" Rijeci su Radovana Karadzica izgovorene za Skupstinskom govornicom Bosne i Hercegovine 14.10.1991. god. nakon sto je Skupstina raspravljala o Referendumu za proglasenje neovisnosti Bosne i Hercegovine . Pomenuti je u Haagu , Bosna i Hercegovina je opstala a Muslimanski narod nije nestao kako je to Radovan htio a oni koji su ga branili i odbranili od fizickog nestanka i pri tome poginuli zovu se - SEHIDI .
A sta su vam to SHEHIDI?? JESU LI TO BORCI ZA MULTIETNICKU BIH ILI ZA ISLAM-BOSNU?
S DUZNIM POSTOVANJEM KLANJAM SE SVIM ONIM KOJI IMADOSE HRABROSTI DA SE SUPROSTAVE PODIVLJALIM FASISTICKIM HORDAMA RADOVANA KARADZICA . OD DRINE DO UNE OD SAVE DO MORA JEDNA NAM JEDINA : BOSNA I HERCEGOVINA .