Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za svaki pocinjen zlocin treba traziti krivca i kazniti ga, na bilo kojoj strani.
mislim da su ovi zločinci već mrtvi. zar ovo nisu cace i ćele djela?
kad sam čitao šta su caco i njegovi banditi radili nesretnim momcima. nije ih samo klao i vadio ocin. znam da je pojedince komadao, sjekao im noge i ruke i trpao u razrezan trbuh. jel ono i caco ukopan kraj alije u šehidsko groblje?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Civilizovano i sa dubokim poštaovanjem prema nevinim žrtvama, za razliku od nekih sredina gdje se nastoji zabraniti pominjanje žrtava u najmanju ruku!
OGROMNU VEĆINU SARAJEVSKIH SRBA I HRVATA POBILI SU UPRAVO TARIGUZISTI (SRPSKI EKSTREMISTI ILI ĐIKANI) POD NADZOROM SRBIJE (TARIGUZIJE): Minobacačke granate kao recimo one od 120 milimetara su pobile toliko mnogo stanovnika opkoljenog Sarajeva, da je u tom gradu recimo mnogo više srba pobila takozvana "vojska republike srpske" nego bilo tko drugi (Geleri granata nisu birali ni vjeru ni naciju žrtava). Slična je situacija i sa ranjenicima. A materijalnu štetu sada još nismo ni spomenuli. Samo da naglasimo da su meta đikanskog terorizma bile čak i pravoslavne crkve u Sarajevu. Godine 1995-e, u opkoljenom gradu nije bilo moguće pronaći neku građevinu bez oštećenja.
IZAZIVANJA RATNIH KRVOPROLIĆA U JUGOSLAVIJI I ŠIRE: Diljem svijeta države su često bile u napetim odnosima, ali su uglavnom uspijevale izbjeći međusobne fizičke sukobe velikih razmijera unatoč beogradskim pokušajima spletkarenja koji su postojali još u 19-om stoljeću, sve do onda kad je Srbija 1914 godine napokon isprovocirala Veliki Rat. U novije vrijeme, 2011 godine (dakle i poslije beogradskog talenta Slobodana Miloševića), nije uspjeo pokušaj zakuhavanja svjetskog rata pomoću kosovskih srba koji bi dobili rusko državljanstvo ... velika je uznemirenost u krugovima SANU ( srpske akademije nauka i umetnosti ) u Beogradu, jer veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspješno mogla prikriveno zakuhati neki novi rat (NAČERTANJE projekat) kao što se pokušalo u Vojvodini (1991-1995), Makedoniji (1996), Sandžaku (2000), Crnoj Gori (2006), a realizovalo u Sloveniji (1991), Hrvatskoj (1991-1995), Bosni (1992-1995 ), Hercegovini (1991-1995), i Kosovu ( 1996-1999) ... ''hrabra“ tvorevina Srbija utjehu najčešće traži u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju, razaranju obrazovnog sistema i stvaranju najdrastičnijih oblika masovnih i serijskih stradanja po cijelom svijetu.
Umeđuvremenu se u RS odlikuju dokazani ratni zločinci neki dan u narodnoj skupštini. Eto. Pogledajte se malo u ogledalo ljudi.
Cetnikusa Sanja Lazar iz LGBT stranke koja je rat provela u Beogradu nema ovdje sta da se pita.
cudime da su balije pravile zlocine inace kod njih to rade samo narkomani i ubaceni agenti ni na koji nacin se to ne moze povezat sa casti Armije BIH znamo mi hrvati po sredisnjoj bosni
Nekada ne pojmljivo, ispitivanje jama u kojima su hrvati i srbi. Bitno da je pocelo, a brojke sigurno nece nikada biti prave, ali nek se zna.
POSEREM SE U KAZANE I POPIŠAM SE USTA SVAKOM KO MISLI DA GORE TREBA NEKAKAV SPOMENIK GORE TREBA DA SE KAZAN NAPUNI PO MOM MIŠLJENJU A ONDA DA SE DOBROO ZAHUKTA DA SE NALOŽI DA SE TO SPALI DA NAM SE PRIRODA NE ZAGAĐUJE JER SRBIN JE GORI OD NUKLEARNOG OTPADA
Koja si ti bosnjacka pogan.
TI SI NUKLEARNO G***O
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
JA SAM KAO DJETE RANJEN U "MASAKRU" DOK SAM SE IGRAO U PARKU ZATO EL FATIHA ZA CACU A TAJ SPOMENIK I AKO SE NAPRAVI SUMNJAM DA ĆE POTRAJATI
Iz nase zgrade To je odvela stari bracni par na saslusanje Gospodza se sluzila stapom Tesko je hodala Nisu se vise vratili Poslije su ih izvadili iz kazana Nasli su i njen sta prodem pored njihovih vrata sjetim ih se
Laži, obmane.
Većina sarajlija, NARAVNO, želi da se podigne spomenik ovim žrvama ali još više želimo da se počinioci ovog zlodjela pronađu i adekvatno kazne, sve do poslefnjeg. Do tada nema ništa pameto u ovoj dijelu svijeta kada je ovaj slučaj u pitanju. Kukavice javite se sami, budite hrabri sada i odgovarrajt za svoja nedjela. sarajka
@Frdanziskoo Da nisi u veoma ozbiljnom i kritiččnom zdravstvenom stanju ne bi bilo potrebe da te podsjećam da su u agresiji na BiH najviše, hiljadu puta više nego druga dva naroda stradali upravo Bošnjaci. Ponavljam dakle da si zddrav ovo bi ti bilo jasno. Obzirom da nisi zdrav i da ti ne terapija neophodna ne uzimam ti za zlo ali da većina sarajlija želi da se ovaj slučaj izvede na čistac je nepobitna istina, a ti i dalje misli kako želiš i dopinguj se mržnjom od koje imaš samo štetu za tebe lično. Ugodan dan
Namjerno se govori nejasno i manipulira cinjenicama.Najodgovorniji za zlocin na Kazanima kaznjen je jos u ratu,ako jos neki izvrsilac nije osudjen sta se ceka. Ceka se namjerno da se Kazani haman izjednace sa 12 hiljada ubijenih u gradu,sa opsadom grada...da bi se moglo reci,ma svi smo mi isti,ko nas bre zavadi i tako te finte? Nece moci to.
Hoce kod maloumnih bosnjaka proci,ne brini.Pa se onda svaka generacija hvata za glavu sto nas ko pilice na farmi poklase nase komsije
Težak zločin koji nije trebao našem gradu.
Fala Bogu neko normalan!
Ko je osumnječen? Koliko vojnika? Koliko civila? Imena? Bez manipulisanja molim. Sve ubice u zatvor.
Protekli rat je vođen isključivo protiv civila, o čemu najbolje govore cifre. U Srebrenici je ubijeno oko 8.500 civila, u Sarajevu oko 12.000, od čega 1.200 djece mlađe od 15 godina, silovano je 50.000 žena, u Prijedoru i okolici je pobijeno oko 3.500 civila, raseljeno je oko 1,5 milijuna civila u BiH, u akcijama etničkog čišćenja... Dogodilo se da je čak pola jednog naroda - Hrvata nestalo u BiH u tom ratu i poratnim razgraničenjima... Ove srpske žrtve su civili, građani Sarajeva..., naše komšije, nikakvi četnici, nego raja, kao i mi, a sve radi gomile raspojasanih budala zalupanih idiota, ljudi platiše glavama i njihova krv pade na obraz časnoj obrani Grada. Treba obilježiti mjesto gdje njihova duša otide Bogu, u ne vakat i od nečovjeka.
sagitarius potpisujem sve sto si napisao.
zlocinac je priveden pravdi! tacnije, ubijen. sta jos zele? oni svoje zlocince slave iako su osudjeni po svim tackama optuznice.neka prave spomenike kazanima po lukavici,romaniji,palama i ostalim srpskim vukojebinama.
u pravu si ..i to kaznjen je jos u toku rata
caco je "pukao" i to je istina.
U redu je sve to, treba se stidjeti za vlastita nedjela, samo mi, glupe Bosnje, cemo ovo sami sebi naturati na nos jos 100 godina dok ce Srbi i Hrvati jos 1000 godina presutkivati i umanjivati vlastite zlocine koji su srazmjerno ovom 10 000 puta veci nego ovaj nas!
Zasto? Hrvati iz Lasvanske doline su i dan danas ponosni na zlocin u Ahmicima i njihovoc zlocinca Kordica. Ista govna!
ha, jeste se nakotili na ovaj clanak! Jel' to stigla direktiva od Milorada i Dragana? Kako ste kooperativni u cviljenju kad treba po "Baliji"?