Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad dodju, infiltrirati se medju njih, i pravac Njemačka.
ja vec krenuo u solarij, a i brkovi su poceli rasti...
nebi prosli hume bjeli smo😀😀
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pozdravio bih imigrante pjesmom od gdin. Čolića - "Produži dalje"
Poslati ih u Gornju Maocu i reci im da je tu leglo onih sto su ih protjerali. Pa da se drzava uz njihovu pomoc rijesi tog vehabistickog zla.
Treba prvo riješiti one što kod teka Zilhe dolaze na kuhinju, povečati penzije penzionerima rada, pa ako što ostane, hajd i da se pomogne kome.
MALA SIRIJKA,DA ZAPLAČEŠ. http://img.hurriyet.com.tr/_np/2854/31352854.jpg
Izvinite ali niko nece staviti nogu u govnima.
gluposti, nisu ludi da dodju u BiH, pa zbog bošnji su morali da beže iz Sirije i Iraka
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stotine-iracana-doslo-u-finsku-pa-se-odlucili-vratiti-recite-citavom-svijetu-da-mrzim-finsku/844398.aspx stop ilegalnim migrantima i ekonomskim izbjeglicama !
šaljite ih u sarajevo!
Jedva cekam, samo da taksi preuzmu, jedino sto nece biti vise normalnih pekara, svi cemo morati nan hljeb kupovati.
hahah Ovo nasi politicari navijaju da izbjeglice stignu i kod nas, da bi mogli i na osnovu njih jos koji dinar ukrasti, jedni malo im i ovo sto su do sad nakrali.
Pa naravno, vidis da su vec za neke drzave odvojeni novci i da ce im biti isplaceni na osnovu izbjeglica. A ovim nasim samo kad mahnes parom ispred nosa, ponasaju se ko cuke kad lete za mesom. A ustvari nisu u stanju nista obaviti kako treba. hahah Pusta obecanja.
Onda bi bilo u redu da ih prime muslimani, oni ih zovu bracom samo zato sto su muslimani. Meni oni nisu braca i ne trebaju mi u blizini, pogotovo zato sto svi znamo ko su arapi i kako se ponasaju. Prije nego pocnete srati, znam isto tako da ni oni ne vole nas, naprotiv, mrze nas samo zato sto nismo muslimani, tako da me zaboli i za njih i njihovu vjeru, dalje od mene.
Na zalost ima dosta istine u tome, ovim nasim novoosvijestenim muslimanima je dovoljno da su islamske vjere i odmah su braca za njih. Koliko je to primitivno i nazadno necu ni trositi vrijeme da to objasnjavam. Totalno drugi svijet i mentalitet, nemamo nista, ama bas nista zajednicko sa njima. A vidjeli smo iz bezbroj primjera da multikulturizam i multietnicnost nisu uspjeli nigdje u svijetu, ali aj ti to objasni ovim nasim uhljupima.
Nemaju pojmai šta je bosanska zima. Winter is coming.
dolaze, dolaze a to još nije ništa, koliko ih samo čeka u turskoj da krene put evrope a da ne govorimo koliko su im skorene gaće od toliko puta ajavoj ajavoj
poserem im se usta isilovska
Izbjeglice / imigranti su vec poceli dolaziti: U SANDIĆIMA KOD BRČKOG POLICIJA U KAMIONU OTKRILA MIGRANTE IZ AFGANISTANA Nedjelja, 27 Septembar 2015 09:22 Jučer su policijaci Brčko distrikta na putu Bijeljina-Brčko u mjestu Sandići zaustavili kamion makedonskih registarskih oznaka koje su kontrolirali, te su prilikom kontrole u tovarnom dijelu uočenesu tri migranta iz Afganistana. Policajci su o svemu obavijestili Tužilaštvo Bosne i Hercegovine, te Službu za poslove sa strancima, saznaje „otisak.ba“. Pronađene osobe su prevezene u Opću bolnicu u Brčkom gdje su ih ljekari pregledali, a nakon toga su predati Službi za poslove sa strancima. Makedonac koji je upravljao kamionom je kriminalistički obrađen i također je predat Službi za poslove sa strancima. Šef Odjela Vlade distrikta za bezbjednost Uroš Vojnović ocijenio je ilegalni ulazak trojice Afganistanaca kao izolovan slučaj. Prema njegovim riječima, Vlada je u stalnom kontaktu s nadležnim organima BiH u vezi s migrantskom krizom, mada trenutne procjene isključuju mogućnost skretanja na rute kroz Bosnu i Hercegovinu. /DŽ.T./ http://www.otisak.ba/brcko/30206-u-sandicima-kod-brckog-policija-u-kamionu-otkrila-imigrante-iz-afganistana.html
trebaju svi stati u rijesavanju problema pocev od EU, SAD-a, Rusije i ostalih o prestanku sukoba i onda rijesavanju ostalih problema o povratku izbjeglica svojim kucama..jer mislim da je to kljuc ostalo je sve razbijanje zemalja u sukobu i laksa vladavina nad njima po kojoj bi EVropa podnijela najveci teret i time bi se izgubila multieticnost iste i njene vrijednosti..