Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zastupnik u eu parlamentu ima platu 8000 eura+8000 za troskove+17000 eura za zaposliti sekretaricu pa vi vidite zasto se oni bore za ta mjesta,pa u hrvatskoj su se posvdjala ona dvojica iz ids-a,nijedan nije htijo da bude ministar turizma nego hoce u eu parlament....i ko bi normalan izasao na ove izbore???
Nisu se dvoumili kad su drzavljanstvo uzimali, sad im malo mrsko izaci i glasat...
ja za sve zemlje koristim HR putovnicu ali sad kad budem u Tursku išao morati ću BH pasoš.
prema podatcima iz Hrvatske oko 500.000 stanovnika u BiH postaju također građani EU kad HR uđe u EU... eto BiH ni kriva ni dužna već 1/4-nom u EU nisam glasao i niti ću sutra! možda za par mjececi kada opet bude glasanje u svim zemljama EU
nek ih je sram
Opa, i Bosanci & Hercegovci ulaze u EU!? Mashallah! Sretno nam bilo u Europskoj uniji!
...s bismillom u bolje sutra...pas k'o preživi :)
...ops...pa*
...dakle, srpski :)))
...malo "glasalo", malo "glasovalo"...srpsko - hrvatski ? :))
malo jer su glasačka mjesta bila u BL,SA i TZ ali da su kojim slučaju bila u Livnu,Vitezu i Orašju bilo bi 60 000 glasača. Da se razumijemo ja nemam poštovanja prema nikome tko glasa za nešto s čime veze nema, kako za hrvatskog člana predsjedništva tako i za euro izbore.
...antiša moj dfobri...ja mislio na "šaranje" terminima, ne na količinu biračkog tijela...a mi vođe n balkanima pretežno nemamo veze s mozgom...