BiH
8

Na ilidžanskoj Termalnoj rivijeri počinje ljetna sezona

FENA
Otvaranjem rekreativnog bazena Termalne rivijere Ilidža u nedjelju 1. juna započinje Lljetna sezona 2014.

"U sezonu ljeto 2014. Termalna rivijera Ilidža ulazi sa savršenom ponudom za posjetioce različitih generacija i želja, kojima su zajednički visoki kriteriji u odabiru rekreativnih sadržaja. Sa porodicom u centru pažnje našim posjetiocima ćemo ponuditi stare i nove sadržaje i mnogobrojne planirane večernje i dnevne zabave. Pri tome će cijene cjelodnevnog užitka i boravka na tzv. sarajevskom moru ostati nepromijenjene u odnosu na prošlu godinu", saopšteno je.

I dalje jedan od highlightsa sezone ostaju pješčani tereni za fudbal i odbojku koji su namijenjeni i sportistima i svim onima koji sa svojim društvom žele dodatnu zabavu i izazov.

U sklopu vanjskih bazena fudbalskim fanovima će biti omogućeno praćenje utakmica Svjetskog prvenstva 2014, uz piće i jelo po akcijskim cijenama. Cijena kupanja u terminima od 13.06. do 12.07. u vremenu od 19.30 do 0.00 sati iznosit će 5 KM.

Sve ljubitelje noćnog kupanja obradovati će činjenica da će se ovi termini nastaviti i preko sezone i održavati će se kao i do sada subotom od 22 do 02 sata.

Termalna rivijera Ilidža tradicionalno posebnu pažnju posvećuje programima za djecu, te će oni u dobi od četiri do 10 godina moći pohađati edukativni plivački kampus, koji će krenuti sa radom već pred kraj mjeseca juna.