Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dragi NOVINARI na portalu sarajevo-x, pa kad već hoćete nešto da objavite onda se potrudite da dobijete i tačne podatke... pogriješili ste prezimena ljudi koje ste naveli u gornjem tekstu a kojima je bila dženaza danas... to su moje komšije...i ne prezivaju se tako... taj neko ko je ovo objavio trebao je iamti protokol dženaze koji je bio otštampan i dostupan svima... i nije groblje nego je mezarje ivici.. malo više poštovanja ljud dragi.. el fatiha i lahka vam bila zemlja bosanska drage komšije..
Boze sacuvaj, sa bi rekli i mislili srbi da im se ovako nalaze kosti po grobnicama? Da, ni ne mogu ih često naći, kao ni Hrvati svoje, jer ste ih, kao u Jukama, Slapnici i Grmačama kod kaknja, zatrpali bagerima 1,5 metar ispod zemlje. Sreća pa se našao čovjek koji je za pare dao podatke, pa su ipak ekshumirani, među ostalim čak i iz septičke jame. Sve Hrvati i sve civili. I svi koji žele znati za to, odavno znaju, samo idioti poput tebe ne znaju.
vaše lupoanje podatcima i brojevima postaje zabrinjavajuće, potražite kakvog specijalistu za mentalne bolesti dok vam nije jos kasno.
Mezarje Ivici u Brckom...Neka im je rahmet dusi...
@. Dosta smo mi svoje ukopavali poslije 2. svj. rata... na stotine hiljada smo ih ukopavali Nek je rahmet dusi ovim civilima
na groblju \"ivica\"? hm, zvuci mi nekako genocidno....
Nek je rahmet dusi ub\'ijenim bosnjackim civilima... boze sacuvaj, sa bi rekli i mislili srbi da im se ovako nalaze kosti po grobnicama?
ubishe Papu!