Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala
Al ce biti guzve...
Odakle pare za ovo dok ostatak zemlje gladuje i naravno šalje pare u Sarajvo nečija se djeca besplatno kližu
Jest odakle pare ko da je samo sarajevo u federaciji kako vas nije stid i boga i naroda
Ja sam, kao mali, u zimskim danima bio pokretač klizanja na otvorenom. Prekrivao sam najlon snijegom i priustavao građanima besplatno klizanje.
Od klizanja jedino znam klizeci uletiti, a valjalo bi da znam i klizati. Sigurno bi otišao. U svakom slucaju odlicna stvar, s ciljem da se prvenstveno djeca sklone s ulica, ispred monitora, kafica i sl. A okrenu nekim zdravijim navikama, medju kojima je klizanje.
Prošle godine otišao prvi put da naučim klizati, naučilo se nešto malo, al zato idemo sad utvrditi gradivo, kad nema skijanja :D
vala od 90 neke nisam kliz'o al kad je dzaba odo
Batoncicu...nemoj da bude da si dzaba kosti polomio... ;))
kad je dzaba i sirce je slatko :)