Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota.... Meni treba novi JMB bez kojeg nemogu izvaditi Pasos....! Zivim u Inostranstvu i vec pola godine sam bez ijednog licnog Dokumenta BIH.... Poceo sam sve raditi u Oktobru mjesecu a sada je kraj Marta... Kada sam konacno dobio resenje da imam ponovno pravo na BIH Drzavljanstvo sada zabranise JMB....!? To nema nigdje nego samo kod nas u J..... BIH S R A M O T A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opet opstrukcija od srbski nacista. Zele da to propadne pa da na entiteski nivo spuste ovo. Treb da znaju da nece moc sa nekim "blentitetskim MB" dobit ni pasos ni licnu kartu. Zato pamet u glavu i na izbore. Nevjerovatno sta oni sve pokusavaju na uniste BiH. Ekonomija na koljenima najvise radi nerada i blokade institucija od strane Srba, koji rade u institucijama a ujedno mreze tu drzavu. Ovako nesto nema nigdje u svijetu. Tako je korupciji otvorena vrata sirom. A bosnjacki lopovi se uvukli i misle samo na pare. Onda vele "ova drzava ne funktionise". A Srbi sve cine na nista neradi, pa tako se i od muhe pravi slon. U ovom slucaju JMB.
Jadna nasa djeca sa ovakim politicarima, ne smiju se ni roditi. Pa jel ovi iz RSa znaju koliko je vazno da jedno dijete odmah dobije JMBG? Magazinovicu ne dozvoli im da nam ovo rade...
Treba pojedincima malo odbiti od bubrega, počeli su nam i brojeve krasti, dosta je sto nam krv popiše! Magazinoviću, nadamo se da češ se boriti za naša prava kao i do sada!
Pa stvarno je smijesno sto uvodite to da nam djeca nece imati maticne brojee, magazinovicu hvala sto si uz nas!
Magazinovicu svaka ti cast sto se boris za JMB... Potrudi se i poguraj da se ovo izglasa...
Ma k.... ce oni ovo usvojiti. Daje bilo da se usvoji povisica dnevnice i osnovice za platu odmah bi to rijesili, u roku od sat vremena i onda hajmo an rucak. Ovako cisto sumnajm da ce ih se i 2/3 Predstavnickog doma pojaviti na sjednici. Nek nam je Bog na pomoci i sljedece izbore pamet u glavu (kao i uvijek do sada :P)
PIC ako je prijatelj ove zemlje ostavit ce da maticni broj bude po starom modelu.