Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Vehbo:Da ste za vrijeme rata ostali sa srbima nikada ova zemlja nebi licila na ovo sto lici.Niti bi bilo RS,niti bi se desila Srebrenica i mnogi zivoti bi bili spaseni.Eto vama sada vasi hrvati.
Prije cemo mi sa Srbima zivjeti i pored svega shto se desilo nego sa Hrvatima.....samo je tragedija da se izdeshavalo puno toga shto nije trebalo.....ali kazem opet prije cemo naci zajednicku rjec sa Srbima.... ZIVI BILI PA VIDJELI
Sta nam ovo govori. Djeca od malih nogu u torovima. Ova zemlja zasigurno nema buducnosti. Stalno podrzavamo Hrvate, a oni konta nas kroz cijelu historiju.
nismo mi bolje ni zasluzili! Glasali ste tako, evo vam ga!
Ja zakljucka radne grupe: \"...da osiguraju svim školarcima mogućnost kvalitetnog obrazovanja.\" RS4EVER
i tebi također
imbecili, za vas i slične glupane Frenki je gore već poslao poruku.
sta je ISLAMOFASISTI, mislite opet preglasavati i tjerati druge da uce vasu izmisljenu povijest vasim izmisljenim jezikom?
.........TRI ISTINE !!!!!
tri nacije, tri svjetonazora, tri religije, tri kulture,..... tri istorije/povijesti. ciju bi to istoriju ili jezik ucenici trebali da uce? bosnjacku mozda?
Idem u Gimnaziju u kojoj je prisutna takva podjela,nazalost i u osnovnoj je bilo tako..Kao ucenik jedne takve skole mislim da je to zaista apsurdno. Ali kako vecina stvari u ovoj nasoj nazovimo drzavi nije kako bi trebalo biti pa zasto bi onda skolstvo bilo normalno...Strahota je to sto aktuelna vlast radi u ovoj nasoj jadnoj BiH i dok god nacionalne stranke budu na vlasti ne pise nam se dobro..Nadam se da ce ovaj nas slijepi narod progledati na iducim izborima..
@? Ovde govorimo o APARTHEJDU zvanom \"dvije škole pod jednim krovom\" koji nije prisutan u svim školama nego samo nekim. Samim tim ti se daje odgovor da MOŽE drugačije. Druga stvar je da ni u školama gdje djeca idu zajedno većina stvari ne valja, a oni koji treba da vode računa o tome i koji su debelo plaćeni za to treba da rješavaju to što ne valja. Mene kao građanina ove zemlje i roditelja djeteta koje ide u školu ne interesuje kako će to oni uraditi.
Samo da pitam ova prva tri komentatora: Koji bi vi jezik uveli u zajednickoj skoli? Koju knjizevnost, koje pisce, koju istoriju? Hajde, kad kazete da je aparthejd, razjasnite malo kako vi to zamisljate? Ni ne znam sta ta djeca uce, bas me zanima kako to izgleda, sta imaju za lektiru, koji pravopis uce, koju istoriju...dize mi se kosa na glavi od pomisli kako bi to moglo izgledati, mozda i nije, ne znam, ali nekako pretpostavljam, na osnovu vidjenog i dozivljenog.
I ja se to pitam Ivo?
zna li neko da li djeca u ove \'dvije skole pod jednim krovom\' citaju moje knjige, posto sam ja pisao na srpskom? e bosno moja, sta mi uradise od tebe!!!