Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoće li nerko odgovarati za ovo ? on je bio premijer zbog kojeg se narod digao, i evo opet ga nametnuli kao i tad
Ako treba ko odgovarati onda je to Bakir i SDA, jer su oni minirali proteste na način da su ubacili svoje ljude da izazovu nerede i izvrše paljevinu.
niksic smrdonja
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ščepina bagra plačenička palila i pljačkala po institucijama na taj dan. Intrukcije dobivali iz tornja. Sve se zna samo što niko nije odgovarao.
Bolje je biti i lažni Bošnjak uzeti identitet autohtonog naroda sa ovog prostora nego lažni Srbin ili Hrvat koji se po prvi put spominju daleko od ove naše Bosne ponosne(tamo neđe daleko od mora oko Irana) https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bathiatae_(tribe)
Bošnjacima nije ništa izgorilo njihovo je na sigurnom u Istambulu.
Šteta za, arhiv, ali šteta što demonstracije nisu do kraja završile posao
Koji mazohizam i predstava, ponižavanje poniženi građana. Tog 7og februrara 2014 trebale su padati glave. Bilo cija glava da je pala od imena koja se povlace ne bi bila greska. Ovako sto nisu ovim potezom pisa se po obicnom puku, raseljenim robovima.
Nadam se da će ovo nekoga natjerati da bi trebalo digitalizirati preostalu građu, da bar ostane u tom obliku sačuvana, ako bi se opet desilo nešto slično.
Pa BUDALE !! Koji jos narod osim nas pali svoj arhiv historije ? Ono nisu bili protesti nego V A N D A L I Z A M
ovo je bio genocid da se zatre historija i postojanje jednog naroda..isto kao sto je i unistavanje starog mosta u Mostaru..isto je to ..unisti kao da nisu postojali..
pardon odnosi se na drugi clanak
Ovima SDP kriv za ovo, a palili demonstranti koji su protiv SDPa. Nije niko lud. Radnočić je umiješan, koji je tad bio uz SDA.
Ko kako zašto zbog čega
Nastavnik likovnog, traktorista i nastavnik tjelesnog su tri udbaške poluge koje podmeću noge ovoj nazovi državi. Trio u službi pete kolone, Dodika i ćiriličnog Vlaha Čovića.
Sta šćepo i nametnuti uradiše…
kako ova Ubleha sad Vodi Federaciju moglo bi se opet svasta desavati
Svaki dan crnjak, ima li nesto lijepo da nas podsjetite?
za ovo sve je Kriv SDP i Nermin Niksic
Dokaz kakav je Nermin Nikšić bio premijer
karina obicna