Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba li Salzburgu tužiti državu BIH jer na 49% njene teritorije postoji entitet diskriminatorskog naziva RS koji se odnosi na jedan narod, iako su tri konstitutivna.
Na celu Vijece treba da bude najsposobniji covijek a ne Hrvat iz HDZ-a ili Srbin iz SNSD-a ili musliman iz SDA-a. Ovaj nas sistem me vise toliko nervira. Kakva je to kvalifikacije biti Srbin, Hrvat ili Musliman. Zato nam i jeste uvijek neka stoka na vrhu drzave i svih institucija.
ja predlažem da lagumdžija predloži hrvata muslimanske vjeroispovjesti ZELENOG ZUBA
Nakon presuda ide ukidanje RS. Nikakvo skretanje sa ove činjenice ne dolazi u obzir. Najprije FBIH se transformiše u BIH.
Auuuu nisam znao da će predložiti Borjanu koja nije godinama ništa radila ni kao ministrica pravde FBIH ni kao predsjednica FBIH. Pa zar u HDZ-u nemaju nikog pametnijeg i stručnijeg od Borjane- lokice za sve?
Ma neka bude Hrvat iz HDZ-a ako većina smatra da tako treba da bude. Vrijeme je da se strasti stišaju i da krenemo svi zajedno naprijed da smanjimo ovoliko siromaštvo naroda da poboljšamo zdravstvo, školstvo, da mladi imaju neku perspektivu i cilj u životu, da stari umiru dostojanstveno itd....
NATEGNEM TE UU USTA. I TEBE I SVE VAS: NAJBOLJE JE DA BUDE JEDAN ROM DA SE VISE NE SVADJATE.
Baš me briga ko će biti na čelu Vijeća ministara, ja sam za g.u.z.o.v.e mame Zelenog zuba!
@Pero......mislis valjda skutorsko separatistickog polugrada lol !!!!! Sve je to BiH stakore..........SIKTER !!!
Nado nema ti vise Jugoslavije.......privatne srpske prcije u kojoj ste vi odredjivali ko ce biti na celu cega !!!!! A kra-de-ze-ovski kadsar odsad moze biti samo na celu vijeca skutora i separatista u pokusaju lol !!!!! SIKTER
Da li se Izmetbegović slaže s tim?
Pero, triba Vlajkija za Pricjednika. On je slika i prilika tvojizih Škutora. Haška naša otadžbino! Hablećino iz pripizdine! Sikter na Poskok!
za Dusanku Majkic je missssssss svijeta, hahahhhh
u redu je, ali dragan covic se ne moze kandidirati, ima mnogo krivicnih prijava.
GOSPODINA COVICA ZA PREDSJEDAVAJUCEG VIJECA MINISTARA, A GOSPODJU TRISIC ZA MINISTRA INOZEMNIH POSLOVA I RIJESEN PROBLEM. POZDRAV SVIMA IZ STOLNOG HRVATSKOG GRADA MOSTAR I HZ HB